2777
2789

باعذاب الهی ومصیب خیلی سخت گذشت اون دوران بهم یعنی ازحاملگی وزاییدن بدتره انقدکه رومخمه

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یه گوشه خونه باید لگن واسش بذاری و ببری اونجا جیش کنه که عادت کنه.بعدم که دیدی داره علاقه نشون میده شرت آموزشیی واسش بگیر کم کم یاد میگیره.یه مدت گند میزنه به زندگیت ولیی یاد میگیره

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.

دختر من ۲۲ ماهگی گفت تو یک روزم گفت یعنی همون روز ک خواستم بگیرم از صبح ک بهش گفتم شب یاد گرفت خودش گفت

بچه با بچه فرق میکنه

اصولا هم پسرها فک کنم دیر میگن

براش دمپایی خوشگل بخر بزار تو دستشویی

چندتا استیکر بچسبون تو دیوار دستشویی...

یه مقاله ای تو اینترنت هست به اسم گرفتن پوشک در سه روز بع من خیلی کمک کرد واقعا دخترم روز سوم جیش شو می گفت البته من از یک دو ماه قبل هر روز راجع به این موضوع باهاش حرف می زدم یه کتاب شعر هم به اسم کی جیش داره گرفته بودم که براش می خوندم