2777
2789

خییییییییییلی سخت ولی اخرش شد اصلا لگن و سطل نذار خوبب بعدشم اصلا شورت اموزش نبند ساعت برار تو گوشیت ببین چند ساعت یه بار میره عین اونو بزار تو گوشیت  شبا هم تختشو نابلون پیچ کن خرص هم نخوررر  چون کمی تا خدودی کثیف کاری داره ولی من تو ۲۵ماهگی گرفتم  اینارو تو نت نوشته بود بعدشم یه شورت راحتی  گله گشادم بگیر تنش کن که زود بری دستشویی تا سه ماه شلوار تنگم پاش نکن  بعدشم بعداز دو سه بار جیش تو دست شویی براش جشن جیش بگیر با کیک و هدیه مثلا دمپایی عای خوشگل دستشویی و وقتی هم رفتی دست شویی یه شعری بخونین خودت بساز مال من خیلی خنده داربود  خلاصه یه دو سه هفته ای شدید درگیری

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر 
آخ پس خیلی سخته خدا بهمون کمک کنه

آره عزیزم سخت ترین دوران بچه همینه بنظرمن

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری از پوشک گرفتی

خیلی باهاش کارکردم 40روز طول کشید تا یاد بگیره تواون چهل روزم جایی نرفتم که مجبوربشم مای بی بی کنم شاید یادش بره

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
ممنون عزیزم. 

دخترم معمولا بعد غذا پی پی میکرد منم بعد غذا هر دو دیقه بهش میگفتم اگه به من بگی بریم دستشویی برات لپ لپ می خرم دو روز اول جواب داد بعیه اتفاقی افتاد پی پی شو نگه می داشت دیگه انقدر براش شکلات و لپ لپ و اسباب بازی خریدم تا دوباره اضی شد پی پی کنه الان ۴۰ روزی میشه گرفتمش هنوزم یکم سختشه پی پی کردن کلا ولی میکنه