2777
2789

من دارم دخترمو از پوشک میگیرم.۲۶ماهشه.الان ده روزه خیلی همکاریش بهتر از روزای اوله..تشویق باید بشه و باید باحوصله باشی..من اولا هر ده دقیقه میبردم..گاهی جیش نمیکرد و‌میومد خونه جیش میکرد وای که چقدر عصبی میشه آدم ولی خب طفلی یاد گرفت.من هر بار که میرفت جیش میکرد بهش جایزه میدادن.یه عروسک گذاشتم تو wcکه فرشته مهربون بهت جایزه میده که تو پوشکت جیش نکردی😂😂😂خلاصه با این کارا موفق شدم خداروشکر شب تا صبح هم جیش نکرده.موفق باشی دوستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا پسرمنم ۲۷ ماهشه یه هفته گرفتم نمیگه من خودم هریه رب میبرمش همیشه شورت اموزشی میپوشم حتی تو این گرما چه حس خوبیه مای بی بی نخریدن الانم که گرون شد 😆😆😆

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
آخه هاله، من الان همین حال و روز دارم. 

گو... زده به زندگیم تو چشام نگا میکنه جیش میکنه به خودش بعد میگه جیش کردم میخنده روانی شدم پیگه

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘

خییییلی سخته من دخترمو ۳ ماهه ک ازپوشک گرفتم هرازگاهی میگه جیش دارم.اکثرن میره تواتاق کارخودشو میکنه .امروز کلی دعواش کردم حتی دستم بشکنع الهی زدمش 😢😢😢آخه کمرم مشکل داره خیلی درد میکنع .موقی ک میخوام ببرمش دستشویی خودشو میکشع زمین میگه نمیام.بخدا دیگه خسته شدم من.بزار ۳ سالش ک کامل پرشد ازپوشک بگیر.من شوهرم کار نداره پول نداره مای ببی بخره مجبورم ازپوشک بگیرمش مخصوصا ک پاش میسوزه خیلی سخته.میگن شب قبلش دعای توسل بخونی خوبه کمکت میکنه.من خوندم اما..... راستی ی چیزم بگم وقتی میبریش بیرون اصلا ما ی ببی نکنش اونطوری بچه گیج میشه من اینطوری کردم الانم بچم نمیدونه بگه نمیدونه نگه!! خدا کمکت کنه😥😥💪💞

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
یه مقاله ای تو اینترنت هست به اسم گرفتن پوشک در سه روز بع من خیلی کمک کرد واقعا دخترم روز سوم جیش شو ...

پی پی رو چجور گفت ؟؟ اون خیلی سخته

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘