2777
2789

اصلا درد نداره من قبلش گفتن هیچ قرصی نخوری ..رفتم مشهد پیش دکتر هاله سجادی ..بدون خونریزی و درد ..

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲بار سقط کردم بخاطر ضعیف بودن شوهرم اینارو میشنوم میترسم

منم 1بار سقط کردم. ترس نداه که بی خیال  با یه لوله هم میشه باردار شد

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله
اصلا درد نداره من قبلش گفتن هیچ قرصی نخوری ..رفتم مشهد پیش دکتر هاله سجادی ..بدون خونریزی و درد ..

اول یه امپول شل کننده عضلات میزنن

قبلش بهت شیاف میدن و قرص بخور 2ساعت قبل عکس رنگی ایشالله که بسته نیست و درد نمیکشی ولی دردش مثل پریودی دل و کمرت درد میگیره. به تاخیر ننداز حتما انجام بده 

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله
منم انداختم وهمون ماه مثبت شد بعد از ۱۳سال

یعنی بعد عکس رنگی همون ماه باردار شدی ...منم گفتن چسبندگی باز شده خداکنه منم گرفته باشه ک دیگه خسته شدم

بعد سقط رفتین عکس؟ سقط شما چن هفتگی بود

منم دوتا پشت سرهم سقط کردم دیگه باردار نشدم .عکس رنگی گرفتم گفت بسته بوده باز شده ان شاءالله خدا بخواد گفت باردار میشی

یعنی بعد عکس رنگی همون ماه باردار شدی ...منم گفتن چسبندگی باز شده خداکنه منم گرفته باشه ک دیگه خسته ...

آره همون ماه من اسفند عکس انداختم فروردین مثبت شد ان شاالله که شمام هرچه زودتر نتیجه مثبتو ببینی راستی کاپو چینو هم هر چند روز یکبار بخور خیلی تاثیر داره

آره همون ماه من اسفند عکس انداختم فروردین مثبت شد ان شاالله که شمام هرچه زودتر نتیجه مثبتو ببینی راس ...

ممنون

عکس رنگی برای چه کسانی تجویز میشه؟مثلا از کجا تشخیص داده میشه>الان من اگه بخوام ببینم لوله هام مشکلی نداشته باشه رحمم مشکلی نداشته باشه باید چی درخواست بدم؟

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.