2777
2789

من عقدم ١ ساله شوهرم كارش گرگانه خودمون مشهد ميام پيشش ميمونم بيشتر وقتا

خواهرشوهرم شهره ديگه اي بود شوهرم انتقاليه شوهرشو جور كرد اومدن گرگان رابطم با خواهرش خيلي خوب بود يني اون خيلي صميمي و مهربون گرفته بود از اول ازدواجم كه ميگفتم با خودم عجب مهربون و خوبه عشقم جونم عزيزم تو بشين من ميكنم ازين حرفا بود منم مثه خواهرم دوسش داشتم

نميدونم چرا يه روز كه منو شوهرم باهم قهر بوديم من نرفتم باغ باهاشون اخره هفته كه مشهد بوديم رفته بود از دهن من كللي دروغ به باباش گفته بود كه عسل اومده خونه من ( ٨ ماه پيش كه شهره ديگه بود) گفته اه اه عجب زندگيي دارى من فكر ميكردم خيلي لاكچري خونت دوستم يك جهيزيه اي داشته برو ببين هر ظرف دكوريش چند ميليووون 😳😳😳😳😳 با كللي دروغاي ديگه كه من نميدونم پدرشوهرمم با من دعوا كرد كه چرا به دخترم اينارو گفتي افسرده شده با كللي حرف ديگه كه بارم كرد 😭 من گفتم به خدا قسم من حرفي نزدم بيايد روبه رو كنيم گفتن حتما ميكنيم من اومدم خونه به مامانم اينا گفتم چون حرفاي باباش افتضاح بود افتضااااااح اونام رفتن باهاشون حرف زدن قرارشد دختره بياد روبرو كنه كه من اون چيزارو گفتم  ولي ديگه به روي خودشون نياوردن انگار فهميدن دخترشون دووغ گفته شوهرمم باور نكرد اونارو گفته باشم گفتم برو خواهرتو ادم كن از حسودي اينكارو كرده بعد ٣ هفته دختررو ديدم اصلا به رو خودش نمياره مياد روبوسي ام ميكنه زنيكه 

اصلا نميتونم ديگه تحملشون كنم شوهرم نميفهمه كه خواهرش حسوده ميخواد زندگيشو خراب كنه پدرشوهره خاله زنكه دهن بينمم همينطور 😭

تو نباید انقد آسون رد میشدی از کنار این قضیه خودت باید پیگیر میشدی ک رو ب رو کنی باهاش تا همشون شرمنده شن

باز هم بگو دوستت دارم …اینجا نه دماغ کسی دراز می شودنه گرگی به گله می زند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکنم خواهر شوهرت یه جوری میخواسته به باباش بگه جهزیش خوب نیست که از زبون شما گفته کارش اشتباه بوده ولی شاید چیزی تو دلش نباشه

منم مناسفانه از این دروغا خیلی میگم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

ديگه ما كه اينجا هرشب بيرون بوديم با خواهرش ١ ماهه كه ازون موضوع ميگذره دوبار ديدم خواهرشو اونم بيرون خيلي ام سر سنگين بودم باهاش

حالا شوهرم روزا بعد كارش ميره سر ميزنه بهش انگار نه انگار كه كللي زندگيشو گند زده،

دختره ي عوضي تا من ميومدم مشهد دوستاي منو دعوت كرده خونشون موقع فوتبال بعد عكس گذاشته تو گروه جان خاليه عسل جونم قبل دعواي باباش البته

هر شب هر روز نهار شوهرمو ميبرد خونشون كه تنها نباشه جاي خالي منو حس نكنه

بعد يك هفته اومدم خونه شوهرم گرگان ديدم عكس عروسيشو گذاشته كنار عكس من رو دراوره شوهرم 😳😳😳😳 

چرا تو جمع رو به رو نکری.اونا نخواسان تو چرا کوتاه اومدی

چرا گذاشتی پدر شوهرت اینطوری باهات صحبت کنه

هنوزم دیر نشده به پدر شوهرت بگو چرا دیگه پیگیر نشدی؟

باید هردوشون ازت معذرت خواهی کنن

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.
عجب صبری داری من تا خواهرشوهرم و پدرشوهرم  نمیگفتن غلط کردیم ولشون نمیکردم

اينقدر مغزم پر بود اعصابم خراب بود توانايي بحث و نداشتم ديگه، ولي مامان بابام كه رفتن حرف زدن پدرشوهرم گف اگه بفهمم دخترم دروغ گفته از عسل عذرخواهي ميكنم

كه ديگه به رو خودشون نياوردن تا چند هفته ام خودشونو به من نسون ندادن كه ابا از اسياب بيوفته ولي من ديگه با همشون سر سنگينم شوهرمم زبونش كوتاهه جلو من الان