2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم كللي دروغ گفته از دهن من

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 67 پست
جاریت ازت بزرگتره؟

۱۱سال بزرگتره بعد ۱۳سالم هست عروس ایناس.ازوقتی واسه من نشونه اوردن تاالان ک دوسال میگذره همش درحاله تلاشه ک کاری کنه خونواده شوهرم بامن بد بشن

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایطت مثل منه،منم خییلی گریه کردم، دیگه ام با زنداداشم در حد سلام و خداحافظی حرف میزنم با اینکه زیا ...

منم خيلي گريه كردم 

به شوهرم گفتم برو به اون خواهره حسوده دروغگوت بگو منم ميتون حرفايي كه پشت سره خواهره دوستم ( جاريش ميشه) زده برم بگم به دوستم كه البته واقعيته دروغ نيس ببينم وقتي بفهمن چيا ميگه چه حالي بهشون دست ميده

برو بگو حواسش باشه وگرنه من ميدونم و اون

ب شوهرت بگو درسته خواهرته باید بری بهش سربزی ولی زیادروی نکن ک بعد بره پشت سرتوهم حرف بزنه بگه داداش ...

عزيزم اون نميكنه اينكارو چون شوهرم وضعش خوبه اونو شوهرش هواشو دارن كه خرجشون كنه الان كه من هستم مثه قبل نميتونن بهش بچسبن ميبينه تنها ميريم سفر 

ديگه اونارو نميبره مثله قبل واسه بچه اش چيزي نميخره 

ميخواد مارو دور كنه از حسوديشه 

به نفعش نيس داداشش زن داشته باشه 

منم خيلي گريه كردم  به شوهرم گفتم برو به اون خواهره حسوده دروغگوت بگو منم ميتون حرفايي كه پشت ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم،ولی اگر دیدی هیچکس قضیه رو به روی خودش نمیاره،خودت حتتتتتما بهشون بگو و نزار اینکار دوباره اتفاق بیفته.

شما به کاراش توجه نکن،حسودیش میشه.

من دیگه وقتی اون خونه مادرشوهرمه نمیرم دوهفته یه بار یا بیشترمیرم خونه مادرشوهرم مث خودشون سرسنگین میشینم وبرمیگردم.فقط ناراحت اینم اونیکه اومد دروغ گفت شد عزیزدردونه 

شرایطت مثل منه،منم خییلی گریه کردم، دیگه ام با زنداداشم در حد سلام و خداحافظی حرف میزنم با اینکه زیا ...

من زیادم نمیبینمش ها من یه شهر دیگه زندگی میکنم کلا دو ماه یکبار میرم شهرخودمون این انصاف نبود اینکارو بکنه امروزم تولدمه کاری کرده که حتی برادرمم بهم زنگ نزنه 

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
خودتو ناراحت نکن عزیزم،ولی اگر دیدی هیچکس قضیه رو به روی خودش نمیاره،خودت حتتتتتما بهشون بگو و نزار ...

اگه يه باره ديگه همچين چيزي پيش بياد دهنه هموشونو صاف ميكنم 

من نجابت كردم وگرنه تو گوشش بايد ميزدم

خاك برسر باباي خاله زنكش تازه روانشناسي ام خونده كللي ام فكر ميكنه عقل كلله

همش تقصيره شوهرمه اون اگه اينقدر رو نده خواهرش و باباش جرعت نميكردن حرف بزنن

عزيزم اون نميكنه اينكارو چون شوهرم وضعش خوبه اونو شوهرش هواشو دارن كه خرجشون كنه الان كه من هستم مثه ...

شوهرمنم اینجوری بود ولی از وقتی عروسی کردیم خیلی بهتر شد دیگه مث قبل نه واسشون چیزی میخره نه کاری میکنه .صبر بده به مرور زمان متوجه میشین خودشون.

من زیادم نمیبینمش ها من یه شهر دیگه زندگی میکنم کلا دو ماه یکبار میرم شهرخودمون این انصاف نبود اینکا ...

عزیزم الان یه دونه برادرمن یکساله بزور با یه دونه خواهرش حرف میزنه،نزدیکم هستیم به هم.عیبی نداره خدا خودش میبینه .

من دیگه وقتی اون خونه مادرشوهرمه نمیرم دوهفته یه بار یا بیشترمیرم خونه مادرشوهرم مث خودشون سرسنگین م ...

محلشون نده ايناها ادم نيستن به خدا

من اصلا تو فاميل دوروبر ازين چيزا نديده بودم 

كه خواهر بخاد زندگي داداششو خراب كنه

اونم داداشي كه اينقدر واسه تو و اون شوهره مفت خورت تلاش كرده و هواتونو داشته 

اينقدر هواي دامادشونو دارن خونه خريدن واسه دخترشون ماشين خريدن باز خونه و كه فروختن اومدن گرگان اونو زدن واسش تو كاره ساخت و ساز دوباره ٨٥ميليون پول رهن خونه دادان واسش ماهيانه ام ميدم به دخترشون

حالا منه طفلكو چيكار كردن

شوهرمنم اینجوری بود ولی از وقتی عروسی کردیم خیلی بهتر شد دیگه مث قبل نه واسشون چیزی میخره نه کاری می ...

اميدوارم بهتر بشه

اينا كه الان انگار طلب دارن 

اينقدر  شوهرم بهشون ميرسيده كه انگار الان وظيقش شده

گوشيه شوهرم و نيگا ميكنم ميبينم خواهرش روزي ٣ ٤ بار زنگ ميزنه ٧ ٨ دقه ام حرف ميزنه

رواني چيا ميگه نميدوووونم 😐😐

محلشون نده ايناها ادم نيستن به خدا من اصلا تو فاميل دوروبر ازين چيزا نديده بودم  كه خواهر بخا ...

عزیزم میدونم چی میگی.همش تقصیره شوهرامونه ک رو میده بهشون.شوهرمن مغازه داره با شوهرخواهرش شریکه.اونا هردقه اینوراونور تفریحن شوهرمن باید جاش وایسه بعد ماکه یه جا بخایم بریم میگن درمغازه رو ببندین ماهم میایم باهاتون.من خنده خنده بهشون میگم مثلا میخایم بریم ماه عسل دم ب دقه زنبور عسل باهامون میاد چیکار