2777
2789
اینایی که به اینا میگن فقیر خیلی خرن فقیر این هم وقیح نمیشه فقیر برا پول تلاش میکنه نمیره هر کاری بک ...

منم دقیقامنظورم اینه وقتی ازراه دیگ هم میشه چراازاین راه جالبه همشونم پیکرتراشی وپروتزدارن کجاشون ب فقیرمیخوره یکی ازکاربرامیگف نوشجونسون خرج کردن براخودشون دیک

اینایی که به اینا میگن فقیر خیلی خرن فقیر این هم وقیح نمیشه فقیر برا پول تلاش میکنه نمیره هر کاری بک ...

داستان زندگی یکیشون رو توی یوتیوب شنیدم از اون به بعد دیگه مثل قبل قضاوتشون نکردم حالا نمیگم کار خوبی میکنن ولی هیچکس از اولش اینجوری نبوده

در پی تحقق یک رویا...⚖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستان زندگی یکیشون رو توی یوتیوب شنیدم از اون به بعد دیگه مثل قبل قضاوتشون نکردم حالا نمیگم کار خوب ...

زندگی ماچی یازندگی هم جنسامون چی میدونی چقدمریضی ایدزوزهرمارمیاد

داستان زندگی یکیشون رو توی یوتیوب شنیدم از اون به بعد دیگه مثل قبل قضاوتشون نکردم حالا نمیگم کار خوب ...

برای پاک نشون دادن همچین ادمایی زیاد تلاش میکنن بشنو و باور نکن هیچ ادم شریفی همچین کاری نمیکنه انقد زیاد شدن دیدگاه همه به زنا بد شده اینا دارن تلاش میکنن زنایی رو که شرافتمندانه هم کار میکنه رو بد نشون بدن 

زندگی ماچی یازندگی هم جنسامون چی میدونی چقدمریضی ایدزوزهرمارمیاد

اگه مردای ببخشید کثیف سمتشون نرن نه تعدادشون زیاد میشه نه این همه مریضی به وجود میاد چون اون زنا که تکلیفشون معلومه روح و جسمشون آلودست این مردان که باید جلوی خودشونو بگیرن 

در پی تحقق یک رویا...⚖

برای پاک نشون دادن همچین ادمایی زیاد تلاش میکنن بشنو و باور نکن هیچ ادم شریفی همچین کاری نمیکنه انقد ...

ولی خیلی گریه کرده بودم براش هیچوقت فکر نمیکردم برای همچین ادمی اشک بریزم منم احساساتیم متاسفانه

در پی تحقق یک رویا...⚖

ولی خیلی گریه کرده بودم براش هیچوقت فکر نمیکردم برای همچین ادمی اشک بریزم منم احساساتیم متاسفانه

مادرم ازسن من ۲۳ساله توخونه فرش میبافه چون زیادخوب نبودوضع مالیمون