2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم كللي دروغ گفته از دهن من

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينقدر مغزم پر بود اعصابم خراب بود توانايي بحث و نداشتم ديگه، ولي مامان بابام كه رفتن حرف زدن پدرشوه ...

از خواهر شوهرت دوری کن .با شوهرت صحبت کن حق نداره اینقدر به خواهرش سر بزنه.چه خبره هرروز هروز

من با خواهر شوهرم تو یه ساختمونیم سالی یه بار شوهرم میره خونشون.تازه خواهرشوهرم خوبه 

با رفت و آمد زیاد هیچ وقت نمیتونین به آرهمش برسین.هر چیزی حدی داره

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

من زن داداشم اینکارو کرد اولش کلی گرم گرفت بعد رفت گفت من گفتم پول جور کنید از خونه بابام برید حالا بخدا من اصلا این حرفو نزدم واقعا براش متاسف شدم الانم باهاش سرسنگین تصمیم گرفتم هیچوقت دیگه باهاش صمیمی نشم

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
چرا تو جمع رو به رو نکری.اونا نخواسان تو چرا کوتاه اومدی چرا گذاشتی پدر شوهرت اینطوری باهات صحبت کن ...

من جوابشو دادم تا حدي 

اون اگه الان بياد معذرت بخواد از من باز راه پاش باز ميشه اينجا هرشب ميچسبه به ما اون موقع سوهرمم ميگه اينا كه معذرت خواستن ادم باش ديگه

ولي الان زبونم درازه ميتونم خودمو كنار بكشم دست و پاشم جمع شده از زندگيم 

اونجوري مثه قبل ميشد باز رفتو امدو انگار نه انگار 

بگو رو به رو کنین .باااااید ازت عذر خواهی کنن الان کوتاه بیای فردا بهت تهمتم میزنن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
از خواهر شوهرت دوری کن .با شوهرت صحبت کن حق نداره اینقدر به خواهرش سر بزنه.چه خبره هرروز هروز من با ...

به من نميگه يواشكي ميره نيم ساعت مياد

يكي دوبار غير مستقيم گفتم بهش 

اگه خيلي پيلع كنم برگرده بگه خواهرمه دوس دارمتو چيكار داري چي ميمونه برام؟؟! 

اون مامانش هي زيره گوشش ميخونه خواهرت لونجا به هواي تو الومده تنهاش نزار اينم جو ميگيرش 

فكر كرده خيلي خواهرش دلسوزشه

نميدونه واسه پولش ميخوانش

دوری و دوستی هیچ خواهر شوهری برا ادم خواهر نمی شه باهاش سنگین باش محلش نده 

دقیییقا موافقم،حتی با اینکه خودم خواهرشوهر خوبی برای زنداداشم بودم ولی اون خیلی عذابم داد،نظرم اینه که هیچ خواهرشوهر و زنداداشی برای هم خواهر نمیشن.

اینجورادما ک راحت دروغ میگن رودر رو هم ک کنی باز میندازن گردنت ب قول معروف بچه بی بابا میدن بغلت.جاری منم کلی دروغ اومد از زبون مادرشوهرخواهرشوهرم گفت بمن بعد ب اونام از زبون من رفته بود کلی حرف زده بود رودررو ک کردیم زد زیر همش.حالام اونا جونشون میره برای عروسشون منم ک یک کلام حرف نزدم شدم ادم بده بهم کم محلی میکنن

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
من زن داداشم اینکارو کرد اولش کلی گرم گرفت بعد رفت گفت من گفتم پول جور کنید از خونه بابام برید حالا ...

شرایطت مثل منه،منم خییلی گریه کردم، دیگه ام با زنداداشم در حد سلام و خداحافظی حرف میزنم با اینکه زیادم میبینمش.

بگو رو به رو کنین .باااااید ازت عذر خواهی کنن الان کوتاه بیای فردا بهت تهمتم میزنن

ميخواستم همينكارو كنم

گفتم بعد اون ماره خوش خط و خاله مظلوم نما جلو داداشش بياد عر بزنه عزيزم ببخشيد فلان و اينا

بعد شوهرم توقع داره مثه قبل همش با اونا بريم و بيايم الان نيس سرم راحته نميبينمش 

من كللا تا اخره عمرم نه اونو نه باباشو نميبخشم 

به وقتشم حالشونو ميگيرم الان چون بعضي وقتا دورم از شوهرم تو عقدم هستم ميترسم زياد مانور بدم 

به من نميگه يواشكي ميره نيم ساعت مياد يكي دوبار غير مستقيم گفتم بهش  اگه خيلي پيلع كنم برگرده ...

ب شوهرت بگو درسته خواهرته باید بری بهش سربزی ولی زیادروی نکن ک بعد بره پشت سرتوهم حرف بزنه بگه داداشم گفته شما فلان وبیسانین.من ب این شیوه ها تونسم کاری کنم شوهرم دیگه تادعوتش نکنن نمیره

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.