2777
2789
عنوان

داغون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 38 پست
منم میرفتم میگفتم به به میبینم شوهرمون خوشحاله تا میسوخت

من میرفتم عشوه خرکی میومدم 😆حرصم خالی بشه 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 😑

😐😆میرفتم یکم حرصم و خالی میکردم 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
من میرفتم عشوه خرکی میومدم 😆حرصم خالی بشه 

دقیقا یه روبوسیم میکردم در گوشش میگفتم شب دارم برات😂😂خودش تا شب سکته میکرد

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  
😐😆میرفتم یکم حرصم و خالی میکردم 

تیکه تیکش میکردم 😐

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خیلی کارها کردم اصلا گوش نمیده منه بدبخت منتظرم بیاد خونه وقتی هم میاد بامن حرف نمیزنه

یبار بشین باهاش صحبت کن ببین دردش چیه؟بچه داری؟

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  
ن من کاری نمیکنم اصلا اون به من محل نمیزاره

عزيزم امضاتو بخون 

چرا داري جونيتو حروم ميكني بلند شو برقص ارايش كن شاد باش 

دنبال دليل نباش الكي شاد باش 

اونم جذبت ميشه شايد خيلي ارومي تو خودتي 

مردا بهشون محبت ميكني ميزارن ميرن تا برسه بخاي ولشونم بكني 

فك نكني دلشون ميسوزه ميان سمتت 

نداريم اينجوري 

پس همه ترسهاتو بنويس ناراحتياتو بنويس باهاشون مقابله كن تمومش كن 

شايد خدا خواسته امروز اين صحنه رو ببيني ك به خودت بياي 

تا دير نشده به خودت بيا حيف زندگيت نيس

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

عزیز دلم شاید لحظه ای بوده منم خودم شاید رفتم تو مغازه مرده بو اخلاققق ولی یه چی جالب میشه یه خنده ای پیش میاد ک شاید اونم بخنده ن من 

یا سر چونه زدن همچین چیزی پیس بیاد 

الکی خودت و اذیت نکن 

سعی کن همیشه خودت شاد باشی !!!!بگی بخندی

دقیقا یه روبوسیم میکردم در گوشش میگفتم شب دارم برات😂😂خودش تا شب سکته میکرد

😂وای دقیقا