2777
2789
عنوان

داغون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 38 پست
تیکه تیکش میکردم 😐

😐خشتکش رو میکشیدم رو سرش 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم امضاتو بخون  چرا داري جونيتو حروم ميكني بلند شو برقص ارايش كن شاد باش  دنبال دليل ...

عزیزم بخدا من هرکاری میکنم اون ازمن خوشش بیاد اما نمیاد توجه نمیکنه آرایش میکنم میگه بو میده برو کنار بخدا حالم گرفته همه از اندامم  تعریف میکنن  اما اون ن بخدا هیچی هم کم ندارم

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 
عزیزم بخدا من هرکاری میکنم اون ازمن خوشش بیاد اما نمیاد توجه نمیکنه آرایش میکنم میگه بو میده برو کنا ...

صددرصد تو عالي هستي عزيزم شما هيچي كم نداري منظور از به خودت برس ظاهري نبود ظاهر برا يه ربعه 

اخلاقي يه مدت طولاني عوض شو 

مثلا بگو يك ماه هر روز ك بياد بدون توجه به عكس العملي ك ميده من شادم باحالم هر كار ميخاد بكنه 

از سروكولش بالا برو ..... چند تا فيلم طنز خيلي باحال خارجي بگير تخمه بگير يا اكشن اگهدوست داره باهم وقت بگذرونين بينتون فاصله هست خودت اين فاصله رو اب كن نزديك شو اونم بالاخره تسليم ميشه يخش اب ميشه 

ولي قول بده ك هر عكس العملي نشون داد سريع نااميد نشي 

برنامه بريز باهم وقت بگذرونين

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
صددرصد تو عالي هستي عزيزم شما هيچي كم نداري منظور از به خودت برس ظاهري نبود ظاهر برا يه ربعه  ...

آجی بخدا کردم محل نمیده خودم دیگه خسته شدم

بببن منم دقیقا همینطورم با این تفاوت که همسرم میدونه اگه بفهمم خیانت کرده بهم یک لحظه هم باهاش نمیمونم و کاری هم به این ندارم که مردم چی میگن و اصلا هم زیاد حساس نمیشم که به این خندیدی یا نگاه کردی

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بببن منم دقیقا همینطورم با این تفاوت که همسرم میدونه اگه بفهمم خیانت کرده بهم یک لحظه هم باهاش نمیمو ...

آجی من خیلی حساسم باورت میشه من ۲۰ سالمه ولی پیر شدم ازبس حرص مبخورم

واسه اینکه تمام تمرکزت رو گذاشتی رو این که اگه شوهرم خیانت کنه .اگه منو ول کنه ؟زن خوشگل تر ببینه؟

به جای این فکر و خیالا برو خودتو قوی تر کن یه هنری یاد بگیر اونوقت میبینی شوهرت چقدر برات کم اهمیت جلوه میکنه

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟