2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 103 پست
من والا خانواده شوهرم دورن،واسه همین دیر به دیر میرم سالی دوبار نه نمیشورم در حد یه جاروبرقی بزنم و ...

اها این قسمت نشنیدنه خیلی خوبه. پس هر چیزی هم نبایدجواب داد. اینو باس رعایت کنم

در جهانم همه چیز نیکوست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره موافقم چون بعد یسری رفتاراشون صمیمیتو به شدت کم کردمو درواقع انگار چندتا غریبه ن که محترمانه باش ...

آفرین دقیقا مثلا میپرسن دیشب کجا بودین میگم خونه مهمون داشتیم میگه کی بوده میگم یکی از دوستامون و تمام.

در جهانم همه چیز نیکوست  
خوشبحالت میتونی جواب بدی من اصلا نمیتونم جوابشونو بدم چون میدونم بعدش اتفاقهای وحشتناکی میفته و کل ا ...

چون تو دلت نگه داشتی انبار شده

من از روز اول هرچی گفتن تو جمع با خنده جوابشون دادم

مادر شوهرم همیشه میگه اخلاقت تنده بعضی وقتها

منم الکی میگم دست خودم نیست😂

اخه خیلیییی پرروان خانواده شوهرم

خدایا شکرت هزاربار
من به شوهرم همینو میگم که توی خانواده من نظر مخالف نده خوششون  نمیاد. میگه خب وقتی نظرشون اشتبا ...

یعنی خانواده ت میگن هر چی نظر ما بود باید نظر شما هم همون باشه؟؟؟؟؟؟پس چرا نظر خواهی میکنن😃😃😃😃😃😃😃

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
دقیقا این صمیمیت در مورد دو طرف صدق میکنه یعنی حتی مردا هم زیاد با خانواده خانم صمیمی بشن یه جایی یه ...

من ی اخلاقی دارم اجازه نمیدم خانواده خودم هم به اقام بی احترامی کنن. تو این چند ماه ک ازدواج کردیم دو سه مورد اتفاق افتاده که حالا خیلی هم بد نبوده برخوردشون ولی قشنگ بعد اینکه شوهرم نبوده برخورد کردم و گفتم بی احترامی ببینم رابطم قطع میکنم....

در جهانم همه چیز نیکوست  
آفرین دقیقا مثلا میپرسن دیشب کجا بودین میگم خونه مهمون داشتیم میگه کی بوده میگم یکی از دوستامون و تم ...

من که همینم نمیگم دیگه😁کافیه بفهمن مثلا خواهرم اومده پیشمون!! فردا هفت صبح خواهرشوهرم بدون خبر زنگ در خونه رو میزنه!براهمین من هیچ اطلاعاتی بشون نمیدم کلااااا😁

چون تو دلت نگه داشتی انبار شده من از روز اول هرچی گفتن تو جمع با خنده جوابشون دادم مادر شوهرم همیش ...

از خانواده شوهر من پر روتر کسی نیست یعنی من ندیدم بخدا به اسم دین و خدا پیغمبری یک کارهایی میکنن که کافر نمیکنه روزی نیست اینا غیبت نکنن روزی نیست اینا پشت کسی صفحه نذارن من که خودم خسته شدم مشکل بزرگم اینکه باهاشون توی یک ساختمان هستم و هر روز باید ببینمشون 

من صبوری و گله نکردن.این وجه تمایز من و جاریم هست .چیزی که باعث شده پدرشوهر و مادرشوهرم احترام ویژه ...

یعنی به شوهرتم  گله نمیکنی ک چرا فلانی این حرف زد؟

در جهانم همه چیز نیکوست  
در زندگی باهاشون اعتدال رو رعایت کن..در همه چیز..در رفت و امد..صمیمیت..صحبت..احترام..کمک کردن..محبت ...

شوهر من یک ادم دهن لقی هست که دومی نداره هر چی میشه میره یا به مامانش میگه یا به خواهر کوچیکه بعضی مواقع همین حرفهاش باعث دعوای بزرگ میشه بین من و خواهرش که دوبهم زنه 

خوشبحالت میتونی جواب بدی من اصلا نمیتونم جوابشونو بدم چون میدونم بعدش اتفاقهای وحشتناکی میفته و کل ا ...

جواب دادن به معنی بی ادبی نیست ی وقتایی جواب ندی ملت فک میکنن میتونن همه چی بارت کنن و تو حرف نزنی 

در جهانم همه چیز نیکوست