الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا این صمیمیت در مورد دو طرف صدق میکنه یعنی حتی مردا هم زیاد با خانواده خانم صمیمی بشن یه جایی یه ...
من ی اخلاقی دارم اجازه نمیدم خانواده خودم هم به اقام بی احترامی کنن. تو این چند ماه ک ازدواج کردیم دو سه مورد اتفاق افتاده که حالا خیلی هم بد نبوده برخوردشون ولی قشنگ بعد اینکه شوهرم نبوده برخورد کردم و گفتم بی احترامی ببینم رابطم قطع میکنم....
آفرین دقیقا مثلا میپرسن دیشب کجا بودین میگم خونه مهمون داشتیم میگه کی بوده میگم یکی از دوستامون و تم ...
من که همینم نمیگم دیگه😁کافیه بفهمن مثلا خواهرم اومده پیشمون!! فردا هفت صبح خواهرشوهرم بدون خبر زنگ در خونه رو میزنه!براهمین من هیچ اطلاعاتی بشون نمیدم کلااااا😁
چون تو دلت نگه داشتی انبار شده من از روز اول هرچی گفتن تو جمع با خنده جوابشون دادم مادر شوهرم همیش ...
از خانواده شوهر من پر روتر کسی نیست یعنی من ندیدم بخدا به اسم دین و خدا پیغمبری یک کارهایی میکنن که کافر نمیکنه روزی نیست اینا غیبت نکنن روزی نیست اینا پشت کسی صفحه نذارن من که خودم خسته شدم مشکل بزرگم اینکه باهاشون توی یک ساختمان هستم و هر روز باید ببینمشون
در زندگی باهاشون اعتدال رو رعایت کن..در همه چیز..در رفت و امد..صمیمیت..صحبت..احترام..کمک کردن..محبت ...
شوهر من یک ادم دهن لقی هست که دومی نداره هر چی میشه میره یا به مامانش میگه یا به خواهر کوچیکه بعضی مواقع همین حرفهاش باعث دعوای بزرگ میشه بین من و خواهرش که دوبهم زنه