2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 59 پست

ب نطر من جوابش را ک نمیدی بیشتر ناراحته میخاد صدات را دربیاره لجش در میاد ک این کار را میکنه.پس جوابش را نده

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنم سن 80سالشه،چقدگوگولیه،لوسوملوس

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
به شوهرم گفتم دیگه نمیرم خونش.فعلا یک هفتست نرفتم.مشکل اینجاست خجالت میکشم جواب بدم

شدیدا درکت میکنم چون هم خودم و هم وضعیتم مشابه شماست

آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی  
 جلوش از خوراکی ودسپختت و غذاهایی تو خونه خوردید حرف بزن😂😂عجب مادرشوهری😑

جلوش بگم میگه خب یکم واسه من میاوردی.بعد که ببرم میگه ریختم دور

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم

یدبختی ما اینه وقتی یه چیزی میبینیم از مادر شوهر زندگی خودمون و شوهرمونو تلخ میکنیم من خودم اینجوریم میدونم اشتباهه ولی از حرص کاراش و اینکه نمیشه جوابشو داد هی غرغر به جون  شوهر میزنم

زندگی با دیگران صاف و است با ما ابر دارد میشود روزی با ما صاف اما صبر دارد 
یدبختی ما اینه وقتی یه چیزی میبینیم از مادر شوهر زندگی خودمون و شوهرمونو تلخ میکنیم من خودم اینجوریم ...

اره منم اینجوریم خصوصا وقتی از مادرش دفاع میکنه و میگه منظوری نداشت

اره خیلی پیره با عصا راه میره

گناه داره،میخادجلب توجه کنه،همه این سن میرسن اینجوری میشن،احترامتو حفظ کن الهی که عاقبت به خیر شید

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
اره بخدا از سادگیمه.حیف اون ماهی.یبارم مرغ فرستادم گفت نخوردم خراب شد ریختم دور.انگار میخاد از قصد ن ...

کوفت بخوره بی لیاقت 

مادرشوهر من انقدر با ادبه اگه چیزی هم بدیم دوست نداشته باشه هیچی نمیگه بازم ما عروساش ناشکریمو بدشو میگیم گاهی 

ولی کلن مادرشوهرا اگه لی لی ب لالاش بذاری فک میکنه خبریه همیشه سر و سنگین باش باهاش ،کم برو با دعوت برو ،حرفی زد ناراحت شدی قهر کن و نرو تا بفهمه کارش زشت بوده

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
اشتباه میکنی چه خجالتی.اون باید خجالت بکشه با این رفتارش.یه کم جدی باش باهاش

فعلا یمدت خونش نمیرم تا ببینم چه میشه.شایدم زدم به سیم اخر و جواب حسابی بهش دادم