2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 59 پست
اره خیلی پیره با عصا راه میره

واي چه حوصله اي داري باپيرزن خودتوهم سطح ميكني ولش كن بابااون بنده خداديگه دسته خودش نيست كه من مادرشوهرم چهلوخورده اي هست وپدرآدمودرمياره آرزوم بودپيربودبهش بي تفاوت ميشدم 

مادرشوهرمنم همينطوربودوهمش دلموميشكست بعدمن فقط سكوت وخودخوري ميكردم بعدچندبارمحترمانه جوابشودادم حس ...

منم دیگه اینجوری میکنم کاری میکنم التماسم کنه برم خونش.من شانس اوردم خیلی نزدیکش نیستم

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي چه حوصله اي داري باپيرزن خودتوهم سطح ميكني ولش كن بابااون بنده خداديگه دسته خودش نيست كه من مادر ...

اخه با حرفهاش منو میچزونه

نه ولی از حرصم.چون باز امروز درموردش با شوهرم حرف زدم عصبی شد گفت تمومش کن منم قهر کردم

استارتر مادرشوهرت سنی ازش گذشته و دیگه عوض بشو نیست اگه میخاست بشه تا حالا شده بود

پس ازش توقع فهم شعور و محبت نداشته باش

میبینی محبت میکنی و دستت نمک نداره خب نکن.خودتم مقصری.تو بجای محبت احترام بذار

مثلا میگه پارچه رو دادم به جاریت.بگو مامانم بخاطر احترام به من و شما سوغاتی اورد شما مختارید هرکاری میخاین باهاش بکنید.این یعنی ما احترام سرمون میشه اما تو نه.

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!  
اره اشتباه کردم

منم قبلا اینا از سفر میومدن غذا درست میکردم میبردم که خسته راهن بیان بخورن یکی دو بار دیدم گفت نه من نون پنیر میخورم اینا منم دیگه نبردم دفعه بعد همسرم گفت گفتم برو از بیرون بخر من دیگه درست نمیکنم

زندگی با دیگران صاف و است با ما ابر دارد میشود روزی با ما صاف اما صبر دارد 
به نظرر منم انقدر لی لی به لالاش نز ار سعی کن‌کمتر باهاش روبرو‌شی از قدیم‌گفتن دوری و‌دوستی  ت ...

گفتم پیره گناه داره چه میدونم اینجوری میکنه

استارتر مادرشوهرت سنی ازش گذشته و دیگه عوض بشو نیست اگه میخاست بشه تا حالا شده بود پس ازش توقع فهم ...

اتفاقا بهش گفتم پارچه واسه خودت بود مختاری هر کاری بکنی.ولی از درون سوختم

منم نظرم که زیاد نریم و یا اصلا یه روزایی خودش سر بزنه ولی متاسفانه چون تک فرزند یجورایی اصلا نمیشه& ...

نه بابا شوهر من هفت تا بچن.از اینور من تک فرزندم 

منم نظرم که زیاد نریم و یا اصلا یه روزایی خودش سر بزنه ولی متاسفانه چون تک فرزند یجورایی اصلا نمیشه& ...

منم شوهرم تک پسره...ولی خب زندگیمون مهمتر از سر زدن به اونا بود...داشت زندگیمون از هم میپاچید

خدایی خیلی کارش زشت بود کمال فهم و شعور خودشو نشون دداد 

چون برات مهمه چون ازش توقع داری

همیشه بگو این دیگه پیرشده عقل و درکش نمیکشه.توقعتو که صفر کردی و هرکاری کردی فقط برای دل خودت و خدا بود دیگه ناراحت نمیشی.

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!  

ببین عزیزم هر کاری کنی خانواده شوهر تو زندگی ادم هستن هر کاری کنی متاسفانه نمیشه کاتشون کرد پس فقط مدیریت کن رفتارشونو بعصی موقها جواب ندادن و محل نکردنم جواب میده مثلا من ببینم سوال نابجا میپرسه اصلا جوابشو نمیدم انگار نمیشنوم چی میگه 

ببین عزیزم هر کاری کنی خانواده شوهر تو زندگی ادم هستن هر کاری کنی متاسفانه نمیشه کاتشون کرد پس فقط م ...

منم اصلا باهاش حرف نمیزنم و اگه بخوام جواب بدم خیلی کوتاه.ولی واقعا اون با حرفهاش ناراحتم میکنه.اصلا میرم خونش استرس میگیرم

اهمیت چرا میدی؟

من خودم الان 1 ساله که عقدم اینقدر باهاشون صمیمی بودم دارم چوبشو میخورم

لازم نیس که تو براش غذا ببری   

والا تا جایی که ما یادمونه و شنیدیم مادر شوهر غذا میفرسته و عروس این بازیا رو در میاره وقتی مثل بچه ها بهش بها میدی اونم رفتار تو رو مثل بچه ها به خودت بر میگردونه

دیگه نفرس غذا اگرم شوهرت چیزی بهت گفت که چرا نمیفرستی بگو چرا بفرستم که اخرش سهم اشغالی بشه؟ یا این که به من بی احترامی بشه؟

هر چی هم که گفت جوابشو بده فقط با احترام و بدون فهاشی یا جوش کردن

اره بخدا از سادگیمه.حیف اون ماهی.یبارم مرغ فرستادم گفت نخوردم خراب شد ریختم دور.انگار میخاد از قصد ن ...

عزیزم چه عروس چه مادر شوهر هرکدوم که زیادی محبت کنن طرف مقابل هوا ورش میداره و این رفتارهای زشت را میکنه حالا خیلی عروسها هم مثل مادرشوهرشما هستن هرچی بیشتر بهشون محبت بشه بیشتر لگد میپرونن پس محبت نکن دیگه نه دعوایی نه قهری محبت نکردن بهترین تنبیه هست برای اینجوریها 

و مطمین باش خودش بعد مدتی شاکی میشه  و مثلا  میگه چرا برام غذا نمیفرسته یا فلان و شما اون موقع اگر خواستی حواب بده و کارهاشو بگوولی ارزش جواب دادن هم نداره جواب ندی راحتتری....و محبت نکن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏