2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 59 پست
کوفت بخوره بی لیاقت  مادرشوهر من انقدر با ادبه اگه چیزی هم بدیم دوست نداشته باشه هیچی نمیگه با ...

اره باید اینکارو بکنم.سنگین باهاش رفتار میکنم تا بفهمه

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
اخی، چه مظلومی سواستفاده میکنه ازت همون چندوق نرو خونشون بفهمه ناراحت شدی

خواهرشوهرام هم میگن چون تو جوابشو نمیدی اینجوری میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمنم همينطوربودوهمش دلموميشكست بعدمن فقط سكوت وخودخوري ميكردم بعدچندبارمحترمانه جوابشودادم حسابه كاردستش اومدكه منم ميفهمم زشتيه كارشوبه روش ميارم بعدالان گاهي اونجوري ميشه ولي گاهي هم رعايت ميكنه،،،چندوقته پيش يه توهين كردبعدمنم خونم طبقه بالاست بدونه اينكه حرفي بزنم اومدم خونم واونم فهميدناراحت شدم واسه اينكه مهموناش نفهمندوتابلونشه سريع اومدتوجيح كنه ومنم گفتم كه نميام مزاحمتون نميشم و..بعدگفتم من نميخاستم مزاحمتون بشم خودتون به من گفتيدبياومن اومدم بعدبه خودتون اجازه ميديدهررفتاري روبكنيد،درموردمن چي فكركرديدواقعا؟من ديگه نميام خونت تاشماهم نه شخصيته خودتونونه شخصيته منوزيرسوال نبريدو...اونم به غلط كردن افتاده بودبنده خدافقط چرت گفت تامن راضي بشم برم پايين بعدمن يهودلم سوخت واسش كه بدجورپشيمونش كردم حرفشوننداختم زمينورفتم خونشون

اره منم اینجوریم خصوصا وقتی از مادرش دفاع میکنه و میگه منظوری نداشت

خیلی اینجوری بده ادم پیش مادر شوهره که خرابه پیش شوهرشم خراب میشه

زندگی با دیگران صاف و است با ما ابر دارد میشود روزی با ما صاف اما صبر دارد 

به نظرر منم انقدر لی لی به لالاش نز ار سعی کن‌کمتر باهاش روبرو‌شی از قدیم‌گفتن دوری و‌دوستی 

توکه بهش آش دادی به جای دستت درد نکنه. بهت اونجوری گفت دیگه‌اشتباه کردی که براش ماهی فرستادی این رفتار تو یعنی که حق  بامادر شوهرت بوده و تو کار اشتباهی کردی چراالکی خودتومقصر میکنی 

انقدر هم به شوهرت نگو‌ و اون بیچاره رو وسط ننداز بالاخره اونم مادرشه خودت هم که میگی بهش تذکر داده  بنده خدا کاری از دستش برنمیاد 

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک‌.....  
به شوهرم گفتم دیگه خونش نمیرم.میخام بفهمه رفتارش بده.البته شوهرم دیروز رفته دعواش کرده منکر همه چیز ...

مهم نیست فقط همسرت دخالت نده یعنی خودت خراب نکن بد نگو اصلا بزار خودش ببینه گفت دعوا کردم بگو هر طور صلاح میدونی نه بگو چرا کردی نه بگو چرا نکردی

از دست مادرشوهرت میخواستی قهر بری خونه ی بابات؟؟؟!!!!

واقعا چجوری زندگی میکنید با این طرز فکر.عزیزم جوابشو بده و از خودت دفاع کن همون آشو هم دیگه براش نفرست.قهر کردن نداره که

Hold on God knows what he's doing
فقط قطع رابطه...من کات کردم به خدا انقد راحتم که نگوووووووو و نپرررررس😍😍😍😍😍😥😥😥

خوب بیشتر اقایون رو نمیشه راضی به قطع رابطه کرد حتی اگه اونا بدترین کار رو بکنن

خواهرشوهرام هم میگن چون تو جوابشو نمیدی اینجوری میکنه

والا الان کسی که حرمت نگه میداره و جواب نمیده بیشتر ضربه میخوره

شماهم یکی دودفه جواب بده تا دیگه حرف نزنه بهت، باید مث خودشون رفتارکرد

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
از دست مادرشوهرت میخواستی قهر بری خونه ی بابات؟؟؟!!!! واقعا چجوری زندگی میکنید با این طرز فکر.عزیزم ...

از دست شوهرم عصبانی شدم چون از مادرش دفاع کرد گفت منظوری نداره

خب خودش کمتر بره و این گوش در اون گوش دروازه باشه اینجوریم بهتره

منم نظرم که زیاد نریم و یا اصلا یه روزایی خودش سر بزنه ولی متاسفانه چون تک فرزند یجورایی اصلا نمیشه