2777
2789
عنوان

همسایمون خیلی رو‌مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا یعنی اهالی ساختمون خودشون نمیدونن!!چه حرفایی می‌زنیابعدم بابای من مگه مدیر سازمان آبه که بره ...

نه وقتی آب قطع میشه بقیه ممکنه نفهمن و چون همزمان پدرتون پمپ رو میکشن اونا حس میکنن شما چون پمپ رو کشیدی آب نمیاد...قشنگ مشخصه دنبال دعوایی باهمه...با همه بد حرف زدی...مشخص شد ایراد از تو و باباته

...
حال روحیشون‌که خانوادگی خوب نیست کلا مشکل دارن ولی آخه تا کی هیچی نگم بهش اینجوری خیلی پرو میشه

اون شب که ساعت ۳ در خونه رو زد ،شما هم خونه بودین؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

تا زمانی که زیر لب یه چتایی بگه و کسی نفهمه چه میگه به تو ربطی ندارهداره اعصاب خوردی خوش رو آروم میک ...

خودم موندم که مگه ما کار بدی میکنیم میاد منو‌میرسونه پارکینگ خدافظی میکنه میگه برو بالا

خیلی حرصم گرفته دوست دارم یکار کنم دلم خنک بشه 

سری بعد باز چیزی گفت بازم هیچی نگم؟

اون شب که ساعت ۳ در خونه رو زد ،شما هم خونه بودین؟

اره والا سکته کردیم تو خواب گفتیم چیشده

بعد حاضر نشده بود بره دبه برداره از پارکینگ پر کنه اومد گفت پی پی داریم اب نیست 

فکر کن!!!

نه وقتی آب قطع میشه بقیه ممکنه نفهمن و چون همزمان پدرتون پمپ رو میکشن اونا حس میکنن شما چون پمپ رو ک ...

باشه تو خوبی 

توام از همونایی که اگه آب قطع بشه بیشتر نگران پی پی خودتی 

نمیشه که اینجوری فکر می‌کنه ازش میترسم

ربطی نداره، 

شما نباید با بزرگتر از خودت الکی دهن به دهن بشی. 

ایشون اشتباه کرده ولی خب فکر کرده چون پدرت مدیر ساختمون این مسائل رو بیشتر باید مدیریت کنه. پدرت خودش جوابش رو داده کافیه کلا نباید شما دخالت کنی

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
این قضیه برای تابستونه که همش آب قطع میشد آب که قطع میشه باید پمپ از برق کشیده بشه وگرنه میسوزه😑😐

ما هم هر وقت اتفاقی می افته یا مدیر ساختمون کاری انجام میده  داخل گروه میزارن، اگر گروه دارید همین کار رو بکنید 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

ربطی نداره، شما نباید با بزرگتر از خودت الکی دهن به دهن بشی. ایشون اشتباه کرده ولی خب فکر کرده چون پ ...

کاری به قضیه اب ندارم 

میگم سری بعد اینجوری کرد چیکار کنم ما که کار بدی نکردیم فقط میاد منو برسونه بعد خدافظی میکنیم میریم 

یبار‌ زنه رو دوماه پیش دیدم 

یبارم دیشب 

میگم اگه باز چیزی گفت چی بگم 

و تا کی سکوت کنم چون حس بدی دارم چیزی نگفتم بهش 

ما هم هر وقت اتفاقی می افته یا مدیر ساختمون کاری انجام میده داخل گروه میزارن، اگر گروه دارید همین ک ...

کاری به قضیه اب ندارم 

میگم سری بعد اینجوری کرد چیکار کنم ما که کار بدی نکردیم فقط میاد منو برسونه بعد خدافظی میکنیم میریم 

یبار‌ زنه رو دوماه پیش دیدم 

یبارم دیشب 

میگم اگه باز چیزی گفت چی بگم 

و تا کی سکوت کنم چون حس بدی دارم چیزی نگفتم بهش

کاری به قضیه اب ندارم میگم سری بعد اینجوری کرد چیکار کنم ما که کار بدی نکردیم فقط میاد منو برسونه بع ...

اتفاقا هر چی هیچی نگی بیشتر حرصش میگیره، شاید اونم منتظره شما یه چیزی بگی و دعوا بشه اونجوری فقط آبروی خودت می‌ره پیش همسایه ها. 

به نظرم همین سکوت خودش بیشتر طرف رو‌میسوزونه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن