2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دق میکنم داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 169 پست
از طریق ثبت شرکت؟؟ چجوری؟؟

نه ثبت شرکت نمی خواد بالا توضیح دادم ولی مثلا گرجستان یا قبرس شمالی با خدید خونه می تونی اقامت بگیری 

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اونجا چه کاری میشه کرد ؟ چجوری میشه رفت آلمان  ضمن اینکه زبان آلمانی سخته

كارهاي مختلف ((بسته به تخصصت سطح زبانت )) مثلا انگليسي بلد باشي هتل ها ميگيرنت يا فروشگاهها يا ميري كارگر شيريني پزي ميشي و خيلي شغل هاي ديگه تخصص به درد بخور هم داشته باشي كه خيلي وضعت بهتره مثلا تراشكاري يا ارايشگري يا ورزشكار حرفه اي 

الماني سخته خيلي هم سخته ولي مجبور باشي ياد ميگيري كلاس مجاني برات ميزارن هزينه رفت و امدت رو هم ميدن تو كمپ هم كه كاري جز خوردن و خوابيدن نداري زرنگ باشي روي زبانت كار ميكني 

چند تا يطح زبان داره a1,a2,b1,b2,c1,c2 شما به عنوان مهاجر تا b1 بخوني ميتوني از عهده ي مسايل روزمره و كار معمولي بر بياي از b2 به بالا بيشتر براي كسايي هست كه ميخوان دانشگاه برن و.....

این نیز بگذرد
اینایی که میگی چی هست خدایی منکه الان دانشجوی ارشدم نمیدونم چجوری 14سالت بود فعالیت سیاسی داشتی آخه ...

گفتم که برادرم اعدام شده بود خدا نکنه تو شرایط من کسی باشه ولی اون لحظه جلو چشماتو خون میگیره کافیه بیشتر از سنت متوجه شی الان بچه های ۱۰ ساله ی مااز سیاست حالیشونه من تو اون سن همه چیو مینوشتم و تو لاین و این چیزا پخش میکردم

نه ثبت شرکت نمی خواد بالا توضیح دادم ولی مثلا گرجستان یا قبرس شمالی با خدید خونه می تونی اقامت ...

خبر داري اقامتشون موقته (٦ماهه يا بكساله) بعدش امكان اينكه تمديد كنن خيلي كمه و شرايط جديد و سخت ميزارن كه از پسش بر نمياي!!!!!!!!!!

من در مورد مهاجرت خيلي خبره م ميتونم دفتر مشاوره در زمينه مهاجرت بزنم 

این نیز بگذرد
كارهاي مختلف ((بسته به تخصصت سطح زبانت )) مثلا انگليسي بلد باشي هتل ها ميگيرنت يا فروشگاهها يا ميري ...

لطفا درخواست دوستیم رو قبول کنید

نه بابا گفتم ۱۴ سالگی رفتم دقت کنی گفتم بعدش رفتیم عراق تو خونه ی پدرم زندگی کردیم چون واقعا سخت بود ...

پناهنده ها که به شدت ساپورت میشن دغدغه ای وجود نداشته عجیبه   😅

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
 نه ثبت شرکت نمی خواد بالا توضیح دادم ولی مثلا گرجستان یا قبرس شمالی با خدید خونه می تونی اقامت ...

چجوری خونه بخریم اونجا

خودم انشالله تا چند ماه دیگه میخوام شرکت ثبت کنم گفتی از طریق ثبت شرکت میشه رفت خوشحال شدم

خبر داري اقامتشون موقته (٦ماهه يا بكساله) بعدش امكان اينكه تمديد كنن خيلي كمه و شرايط جديد و سخت ميز ...

ممنون از راهنماییتون 

نه این رو نمی دونستم