2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دق میکنم داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 169 پست
نازنینم قصد جیارت ندارم اما خیلی رویاییه اینی که در مورد مهاجرت میگید خصوصا انگلیس 

اون موقع هیچی سر جاش نبود به کورد های سیاسی پناه میدن اگه اطلاع داشته باشی بهترین کشورم برای کورد های سیاسی سوئده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين تصميمش خوبه واقعا توي ايران اينده نداره فقط بايد از كانال مطمئن وارد بشه به هر كسي هر حرفي و هر ...

ببخشید اونجا چه کاری میشه کرد ؟

چجوری میشه رفت آلمان 

ضمن اینکه زبان آلمانی سخته

راستش بچه ها از ته دلم دوس دارم بره 

چون میدونم اینجا هیچ اینده ایی نداره 

ولی دوربش برام سخته و اینکه مادرم چی میکشه 

و اینکه نگرانم چون راهش درس نیست اصلا قاچاقی لندن گزینه خوبی نیست المان بهتره 

واینکه خیلی بچس و کلش داغه هنوز 

توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
دخترم من سالهای ساله انگلیسم خواهشا هرچی به ذهنمون میرسه نگیم و مردم رو گمراه نکنبم اصلا اومدن ...

موافقم 

توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
کاش من ازحرفات سردرمیاوردم،سوءتفاهم نشه من دارم گیج میزنم

بین پیشمرگه رو که میشناسی؟؟؟

کسی عضو بشه خانوادشو اذیت میکنن ما تحت فشار بودیم برادرم قاچاقی اومدم مادرمو ببینه گرفتنش و بردنش اوین و اعدامش کردن بعد از سه ماه منو داییم فعالیت شروع کردیم تو فضای مجازی سه بار اختار برای خانوادم اومد واسه سکوت داییم گفت دیگه موندن جایز نیست دعوت نامه میفرستم اما میدونستم نمیزارن برم با ۱۰ تومن از طریق مرز عراق به ترکیه رفتم سه ماه نگهم داشتن و هزار بدبختی بعد داییم پیدام کرد به عنوان پناهنده معرفیم کرد

مگه نمیگی انگلیسی؟  کجایی شما ؟

نه بابا گفتم ۱۴ سالگی رفتم دقت کنی گفتم بعدش رفتیم عراق تو خونه ی پدرم زندگی کردیم چون واقعا سخت بود تو لندن زندگی کردن پول داوردن سخت بود برای ماها

داداشم عضو پیشمرگه بود دستگیر شد بردنش اوین اعدامش کردن منم متن سیاسی تو فضای مجازی گذاشتم سه بار اخ ...

اینایی که میگی چی هست خدایی

منکه الان دانشجوی ارشدم نمیدونم چجوری 14سالت بود فعالیت سیاسی داشتی آخه اونم کومله و اینا؟؟؟