2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دق میکنم داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 169 پست
چجوری خونه بخریم اونجا خودم انشالله تا چند ماه دیگه میخوام شرکت ثبت کنم گفتی از طریق ثبت شرکت میشه ...

بهتره ژوان عزیز جواب شما رو بدن اطلاعات ایشون کاملتر و بهتره

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طریق ثبت شرکت؟؟ چجوری؟؟

تو كشوري مثل اسلواكي يا المان از طريق ثبت شركت ميتوني اقامت بگيري بايد يه مبلغي در حدود ٤٥هزار يورو سرمايه گذاري اوليه داشته باشي و يه حدي گردش حساب اما با اون گردش حساب يه ماليات سنگين بهت ميخوره بعد به شرايط كشوري كه وارد نيستي همون اول راه بخواي سرمايه گذاري بكني و گردش بالا داشته باشي ريسكه و احتمالش زياده كلي پولتو از دست بدي

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
اره ولی سخت بود داییم مقداری گشاد تشریف داش😑😂

با احترام بهشما حرفهاتون با عقل جور در نمیاد 

در ضمن اگر عضو هرجا بودید بهتره برای رفاه حال خودتون اینقدر راحت از مسائل سیاسی صحبت نکنید هرچند من هیچ شناختی از مسائلی کهذگفتین ندارم اما مراقب خودتون باشین

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
بهتره ژوان عزیز جواب شما رو بدن اطلاعات ایشون کاملتر و بهتره

دفترهاي وكالتي كه اينكارو انجام ميدن مراجعه ميكنيد خونه هاي مختلف و قيمتها رو در اختيارتون ميزارن بعدم قرارداد امصا ميكنيد كه وكيل براي شما خونه و اقامت بگيره و البته پول وكيل جدا از هزينه ي خونه س 

راه ديگه م اينكه خودتون مستقيم به صورت توريستي به اين كسورها مسافرت ميكتي خونه پسند ميكني و از طريق وكيل همونجا اقدام به خريد و گرفتن اقامت (( موقت)) ميكني 

این نیز بگذرد
تو كشوري مثل اسلواكي يا المان از طريق ثبت شركت ميتوني اقامت بگيري بايد يه مبلغي در حدود ٤٥هزار يورو ...

آهان تو اون کشور باید شرکت ثبت کنم یا تو ایران؟

چقدر سخت اونم برا من که یه خانوم هستم