توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
و اینکه نگرانم چون راهش درس نیست اصلا قاچاقی لندن گزینه خوبی نیست المان بهتره
واینکه خیلی بچس و کلش داغه هنوز
توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
دخترم من سالهای ساله انگلیسم خواهشا هرچی به ذهنمون میرسه نگیم و مردم رو گمراه نکنبم اصلا اومدن ...
موافقم
کاش من ازحرفات سردرمیاوردم،سوءتفاهم نشه من دارم گیج میزنم
بین پیشمرگه رو که میشناسی؟؟؟
کسی عضو بشه خانوادشو اذیت میکنن ما تحت فشار بودیم برادرم قاچاقی اومدم مادرمو ببینه گرفتنش و بردنش اوین و اعدامش کردن بعد از سه ماه منو داییم فعالیت شروع کردیم تو فضای مجازی سه بار اختار برای خانوادم اومد واسه سکوت داییم گفت دیگه موندن جایز نیست دعوت نامه میفرستم اما میدونستم نمیزارن برم با ۱۰ تومن از طریق مرز عراق به ترکیه رفتم سه ماه نگهم داشتن و هزار بدبختی بعد داییم پیدام کرد به عنوان پناهنده معرفیم کرد