توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
5 تا خواهریم ولی تنها برادرم رفت آلمان البته بدون اطلاع ما رفت چون میدونست نمیذاریم بره الان ...
اخ عزیزم کی رفت تازگی چی کشیدید
نمی خوام تو دلت رو خالی کنم ولی ترکیه هم خوب نیست چون اونم مثل ترامپ مهاجرا رو بیرون می کنه م ...
من چند ماه زندگي كردم تركيه
به اندازه موهاي سرمم اومجا دوست ايراني دارم
خيلييييي هم راضي ان
همونطور ك خودم بودم
اتفاقا خيلي هم رابطه اشون عاليه با ايرانيها كاملا پذيرفتن
من ارزومع تا ابد برم اونجا زندگي كنم براي فرهنگ مردمش
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
خوب چقدر پول ؟پول دارم اما راههاي قانوني بيشتر پولم ميره براي ماليات از طريق ثبت شركت ميتونم اونم بايد كلي ماليات بدم دوستام كه تو اسپانيا و المانند ميگن بيشتر پولت رو از دست ميدي
از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلمهای ندیده
مشکل سیاسی داشتم و از خانواده ی مادرم بیزار بودم البته به جز داییم
اون یه مدت لندن زندگی میکرد گفت فرار کن بیا مرز من بیام دنبالت یه شب بدون اینکه خبرش کنم هماهنگ کردم فرار کردم سه ماه ازم بی خبر بودن اخرشم رفتم پیشش یک سال اونجا زندگی کردیم بعد رفتیم عراق خونه ی پدری خودم زندگی کردیم