توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
باهاش حرف بزن و بگو واسه هرکاری باید از راه درستش اقدام کنه.اخهگیریم قاچاقی رفت سر سلامت ...
روش درس هزینه میخواد من ندارم هیچ کس نداره
توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
قاچاقی خیلی بده یکی ازاشناهاقاچاقی رفت اول رفت ترکیه بعد ایتالیا ..میگفت فقط بهمون شکلات میدادن غذانداشتیم نمیخوام حالتو بدکنم پانزده سال پیش گفت ایتالیا رسیدیم بادزدی شکممونوسیر میکردیم میخاست بره انگلیش رسیدن اونجا از بی غذایی مثل میت بودن غذااوردن براشون خون بالامیاوردن گفت مجبوری به پلیس معرفی کردیم تابه یه غذایی برسیم وپناهنده بشیم
لندنقاچاقی رفتنش اصلا مشکلی نداره نترس. فقط استرالیا خطرناکه. مهم اینهنیست زرنگ باشه اونجا بتونه سریع جا بیوفته، ببین منم داداش دارم و دیوانه وار عاشقشونم ولی مطمئنم اونور براشون بهتره فقط دلتنگیش سخته که اونم باید کنار اومد باهاش
با اطمينان بهت ميگم هيچ قاچاقچي نميتونه ايشون رو مستقيم ببره لندن پس اگر همچين قولي بهش دادن كا ...
نمیدونم هیچی نمیگه .گف فردا میام پیشت