2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218654 بازدید | 1060 پست

سلام دوستان انگار جنوبی نیست تو این تایپیک😂

من بوشهر هستم 

و دسپختم رو هرکی خورده حال کرده شوهرم هیلی کم میتونه دست‌ها کس دیگه ای رو بخوره 😋

یه غذای بوشهر اصیل رو میخام یادتون بدم که محشره حتما برای یه بار هم که شده استفاده کنید

❤خدایا شکرت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قـــــــــــیمه بو شهـــــــــــــــــــــری

این غذا باید پر گوشت باشه 

پیاز رو ریز سرخ کنید اندازه به دلخاه اما من زیاد میزنم

خوب که سرخ شد گوشت بدون استخون رو اضاف میکنم و میزارم سرخ شه وقتی پیاز عطرش رو به گوشت داد بهش زرچوبه و فلفل قرمز میزنم و کمی نمک بعد یه قاشی رب میزنم که خوب سرخ بشه و لپه خیس خوردم «لپه قیمه بوشهری باید بیش‌تر مدل های دیگه قیمه باشه»

بعد بهش یه سیب زمطنی بزرگ  که چهر قسمت کردم اضافه میکنم و لیمو عمانی 

میذارم بپزه وقتی گوشت و لپخ پخت زیرش خاموش میکنم میزارم خنک بشه و بعد میریزم تو مخلوط کن یا با دستگاه پوره میفتم به جون خورشت باید انقد مخلوط بشه که مث حلیم کش بیاد 

بعد برش میگردونم تو قابلمه که از قبل توش یه پیاز رنده کردم و سرخ کردم میزارم زیرش کم کم میکنم که جا بیفته وقتی غذا اماده هست که ابش خیلی کم شده باشه مواظب باشیذ ته نگیره 

در اخر هم دو قاشق گلاب و دارچین و زعفرون میزنم با خلال سیب  مینی سرو مبشه و با شکر پلو زعفرانی خوردخ میشه که من شخصه شکر پلو ندوست 😁

عاای ها یعنی عالی💋💋💋💋

❤خدایا شکرت❤

یه راز هم راجع به سیب زمینی 

من سیب زمینی رو بلند و یکم ضخیم برش میدم مث سیب زمینی بیزون و یه پنج دقیقه تواب و زردچوبه و نمک میجوشونم بعد میریزم تو سبزی شور و تو روغن داغ سرخ میکنم برشته و پوک پیشه مث بیزونیا

❤خدایا شکرت❤

من از غذاهایی که طعم ترشی داره خوشم میاد یه کشو الو زرد فریز کردم تو اکثر غذاهام استفاده میکنم

میوه های تابستونی که زیاد میاد و میپزم ابشو از صافی رد میکنم تو قالبای یخ میریزم میزارم فریزر بعد درمیارم توی پلاستیک فریزر میزارم تو اب کوفته میریزم محشر میشه

اب انارم به روش بالا فریز میکنم تو همه غذاها استفاده میکنم 

جدی؟ مرسی عزیزدلم انشااله حتما اینبار امتحان میکنم.ب امید خدا که مشکلم حل شه

عزیزم نکنه سیب زمینی تو بعد خورد کردن نمیشوری؟ نشاسته ش بره اصلا نمیچسبه. تو تابه هم سیب زمینی زیاد نریز اندازه بریز دوست خوبم

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍

سلام بروبچ

لطفا به من بگید یه خانم کدبانو چه ادویه هایی باید حتما داشته باشه کلا چه خشکباری(ادویه جات سبزی خشک)وکلا هرچیزی که لازمه یه کدبانو داشته باشه روبگید..

پیشاپیش خیلی مرسی

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
جیگیلی و کته هاش😊 یه دستور برنج و مرغ کته ای دارم از خودم دراوردمش. مرغ باید ریزخورد شده باشه (جو ...

یعنی برنج رو با مرغها دم میکنی؟ آخه گفتی 4 پیموه برنج سه قاشق ماست...
یا جدا برنج رو کته میکنی؟ پس ارتباط برنج و ماست چی میتونه باشه؟
میشه واضح توضیح بدی؟   

منم یه ته تیگ نون یاد دارم خیلی خوشمزه ست :

اول یه پیاز رو خلالی می کنیم و در روغن کف قابلمه سرخ می کنیم . وقتی سرخ شد برشون می داریم و ته قابلمه رو نون پهن می کنیم و این پیازها رو روی نون پخش می کنیم . .و بعد برنج رو میریزیم . ته دیکش خیلی خوش طعم می شه خیییلی

جان هرکی دوستدارین این سوالمو جواب بدین؟؟؟؟ چرا همیشه سیب زمینی هام ب بدمزه ترین حالت ممکن سرخ میشن ...

مقدار سیب زمینی که تو تابه میریزی باید کم باشه

یهو همه سیب زمینی هاتو نریز توش

بذار کم کم سرخ بشن اینجوری امکان نداره بچسبن