من
گوشت و کمی دنبه چرخ شده (البته گوشت با استخوان و ترجیحا چربی دار) روبا پیاز سرخ میکنم بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو سرخ کرده و لوبیا چیتی رو یا اینکه قبلا نفخش رو گرفتم و یا اینکه همون لحظه کمی تو آب میجوشانم و بعد شسته به گوشت اضافه میکنم و آب به اندازه ای که لازم هست میریزم و درب زودپز رو میگذارم حدودیکساعت زمان لازمه تا بپزه و در همون لحظه سبزی که کاملا ریز کردم رو با دوعدد لیمو عمانی که چنتا سوراخ روش ایجاد شده رو با ی تیکه کوچیک دنبه چرخ شده و کمی آب میزارم تو قابلمه بپزه و بعد اینکه آبش بخارشد با همون چربی دنبه سرخ میشه و بعد نصف ق رب میریزم رو سبزی تا همراه باهاش سرخ بشه.بعد اینکه گوشت پخت حالا سبزی رو بهش اضافه کرده ی ربع تا نیم ساعت زمان میدم تا سبزی تو زودپز بپزه وبعد خورشتم رو انتقال میدم تو قابلمه و دربش رو نمیذارم همینجور باز و زیر شعله رو کمه کم میکنم تا حسابی جابیفته و روغن رو سطحش رو بگیره.
چنتا نکته:
1.من اصلااا روغن استفاده نمیکنم یا از دنبه چرخ شده یا از عصاره قلم که تو فریزر دارم استفاده میکنم(من قلم گوساله رو تو زودپز به مدت4ساعت میپزم و از صافی رد میکنم و فریز میکنم و هربار قرمه سبزی میپزم ی تیکه کوچیک ازش رو همراه با گوشت میذارم چون فوق العاده چربه و روغنه ی قسمتش اصلا روغن مصرف نمیکنم)
2.من حتما از لوبیا چیتی استفاده میکنم چون لعابش عالیه
3.سبزی رو خیلی ریز خورد میکنم
4.گوشت رو حتما حتما استخونی استفاده میکنم اگه قلم گوسفند باشه عالیه و من حتما از گوشت گوسفند استفاده میکنم
5. نسبت سبزی و لوبیا رو چشمی میسنجم چون اگه هرکدوم کمتر یا بیشتر باشن تعادلش حفظ نشه تو جا افتادن و مزه تاثیر داره چون بارها تجربه کردم دستم اومده!!