2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218641 بازدید | 1060 پست
کدبانو های عزیز ..ما یه بیمار داریم که هوشیاری چندانی نداره و بیشتر سوپ باید بدیم بخوره ..اگه میشه چ ...

سوپ سفید خیلی مقوی هست ولی بدون خاامه باشیر درست کن شیره کش گوشت بلدر چین گوشتو با استخولن حساب چرخ بزنین و شیره کش کنین

يه شربت آسووون و خنك يادتون بدم😍

يه پارچ رو تا نصفه آب پر كنيد و نصف بقيش رو هم عرق شاهسپران

حالا يكم شكر و آب خيلي كم رو بجوشونيد و بذاريد خنك بشه و به پارچ اضافه كنيد

چند قالب يخ بندازين و از بوي خووووش عرق شاهسپران لذت ببريد☺️

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه شربت آسووون و خنك يادتون بدم😍 يه پارچ رو تا نصفه آب پر كنيد و نصف بقيش رو هم عرق شاهسپران حالا ...

میخوام برم لیمو عمانی بخرم.از کجا تشخیص بدم که تلخه یا نه؟

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
يه شربت آسووون و خنك يادتون بدم😍 يه پارچ رو تا نصفه آب پر كنيد و نصف بقيش رو هم عرق شاهسپران حالا ...

منظورت عرق شاه اسپرم ؟ من عطاری کار می کرذم دو سال چیزی ب اسم شاه اسپران نشنیدم 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
اگر بگی که خوب میشه.مرسی.

من 

گوشت و کمی دنبه چرخ شده (البته گوشت با استخوان و ترجیحا چربی دار) روبا پیاز سرخ میکنم بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو سرخ کرده و لوبیا چیتی رو یا اینکه قبلا نفخش رو گرفتم و یا اینکه همون لحظه کمی تو آب میجوشانم و بعد شسته به گوشت اضافه میکنم و آب به اندازه ای که لازم هست میریزم و درب زودپز رو میگذارم حدودیکساعت زمان لازمه تا بپزه و در همون لحظه سبزی که کاملا ریز کردم رو با دوعدد لیمو عمانی که چنتا سوراخ روش ایجاد شده رو با ی تیکه کوچیک دنبه چرخ شده و کمی آب میزارم تو قابلمه بپزه و بعد اینکه آبش بخارشد با همون چربی دنبه سرخ میشه و بعد نصف ق رب میریزم رو سبزی تا همراه باهاش سرخ بشه.بعد اینکه گوشت پخت حالا سبزی رو بهش اضافه کرده ی ربع تا نیم ساعت زمان میدم تا سبزی تو زودپز بپزه وبعد خورشتم رو انتقال میدم تو قابلمه و دربش رو نمیذارم همینجور باز و زیر شعله رو کمه کم میکنم تا حسابی جابیفته و روغن رو سطحش رو بگیره.

چنتا نکته:

1.من اصلااا روغن استفاده نمیکنم یا از دنبه چرخ شده یا از عصاره قلم که تو فریزر دارم استفاده میکنم(من قلم گوساله رو تو زودپز به مدت4ساعت میپزم و از صافی رد میکنم و فریز میکنم و هربار قرمه سبزی میپزم ی تیکه کوچیک ازش رو همراه با گوشت میذارم چون فوق العاده چربه و روغنه ی قسمتش اصلا روغن مصرف نمیکنم)

2.من حتما از لوبیا چیتی استفاده میکنم چون لعابش عالیه

3.سبزی رو خیلی ریز خورد میکنم

4.گوشت رو حتما حتما استخونی استفاده میکنم اگه قلم گوسفند باشه عالیه و من حتما از گوشت گوسفند استفاده میکنم

5. نسبت سبزی و لوبیا رو چشمی میسنجم چون اگه هرکدوم کمتر یا بیشتر باشن تعادلش حفظ نشه تو جا افتادن و مزه تاثیر داره چون بارها تجربه کردم دستم اومده!!

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....
میخوام برم لیمو عمانی بخرم.از کجا تشخیص بدم که تلخه یا نه؟

ميتوني خونگي و تازه ش رو خودت درست كني😍

اگه ميخواي دستور بدم

اگه هم ميخواي بخري معمولا ليموعماني هايي كه رنگشون تيره تره تلخ هستن

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
منظورت عرق شاه اسپرم ؟ من عطاری کار می کرذم دو سال چیزی ب اسم شاه اسپران نشنیدم 

بعله عزيزم منظورم همونن😆 تلفظ ها متفاوته