منم تا جایی ک بلدم مینویسم
اول فسنجون گردو رو خووووب چرخ کنید
یخ اضافه کنید نیم ساعت یبار
زعفرون طعمشو بهتر میکنه
نکته مهمش هم زمان طولانی طبخ
ماکارونی
برای اینکه گوشتتون بو نده توی غذا و ماکارونیتون خوشرنگبشه باید ی خورده بیش از حد معمول ب گوشتتون زردچوبه رب و روغن اضافه کنید
و سماق و گلپر و دارچین و پودر سیر بوی بد گوشت و میبره
قورمه سبزی نکته اش اینه سبزبتونو با حرارت کـــم و روغن نسبتأ زیاد خووووب خوووب سرخ کنید و بزارید خووووب جابیفته ی قورمه سبزی اصیل حداقل ب ۶ ساعت زمان نیاز داره نیم ساعت اخر ی قاشق رب اناربزنید
قبل از اینکه غذا رو بکشید همیشه بیست دقیقه قبل خورش رو خاموش کنید تا روغن بیاد رو روغن و بریزید تو ی ظرف حدا خورش و بکشید و روغنو بکشید روش تا جلوه بهتری بده
تو ابگوشتتون غوره رو حتمأ امتحان کنید