2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218638 بازدید | 1060 پست
اره اب میریزم.چ جالب

بعله گلم

آبكش كردي برنجتو ترجيحا اصلا آب نريز 

اگه هم ريختي كاملا ولرم باشه

عزيزم قابلمه اتم كوچيك ورندار قابلمه كوچيك جا نداره برنج قد بكشه شفته ميشه

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
عزیزم بعضی چیزا رو جون ندیدیم عجیبن ولی کسایی ک‌امتحان کردن و تأیید میکنن نشون میده نتیجه خوبه مثل ...

بیشتر تهران ب قرمه سبزی رب میزنن که یه رنگ قهوه ایی مانندی میده ب خورشت

جنوبیا درست میکنن خورشتشون سیاه و روغن سبز روش 

که اصل قرمه سبزیه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم راهنمایی میکنید اشپزیم سرتاپا اشکال داره  ۱ خورشتام قیمه و ابگوشت یا رنگ ندارن یا رن ...

عزیزم از رب روژین یا خونگی استفاده کن رنگش عالیه.تو خورشت یکم با روغن تفتش بده ولی سیاه نشه.آبگوشت رو هم بعد اینکه گوشت به همراه پیاز و حبوبات پخت رب بزن یا گوجه تازه رنده شده یکمم رب.دنبرو با زردچوبه بکوب بریز تو آبگوشت.

لپه که وامیره مال اینه که زیاد پخته یا مرغوب نیست.اول  یکم بپز و آبشو بیرون بریز و با پیاز داغش تفت بده بریز تو خورشت.زیاد هم نزن غذاتو و قاشق و کف قابلمه نکش.مرغ رو من همیشه اول با یه لیوان اب میذارم میجوشه وقتی دودقیقه جوشید کف کرد آبشو کلا میریزم دور که حاوی هورمون و بوی ضحم مرغ و بعد با آب کم‌میذارم‌میپزه و پیازداغ و رب و فلفل دلمه و چوب دارچین و فلفل سیاه میزنم.ویا اینکه سرخش میکنم .مرغ خوشمزه میشه.بعد اینکه همیشه با عشق و علاقه غذا درست کن تا انرژیت به غذا منتقل بشه و اول کارت رو صلوات بفرست....موفق باشی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
کدبانو های عزیز ..ما یه بیمار داریم که هوشیاری چندانی نداره و بیشتر سوپ باید بدیم بخوره ..اگه میشه چ ...

عزیزم خداوند شفا بده

میتونی قارچ رو رنده درشت کنی  آب غلیظ مرغ رو اضافه کنی و اگه بد نیست واسه مریض بجای نمک عصاره مرغ بزنی و یقاشق آرد تفت داده تو کره و بذاری بحوشه آخر کار خانه رو اضافه کن یجوش بخوره

موقع سرو لیموی تازه بچکون

البته دمیم دزست  میکنم شفته میشه🤣

پس ميتونه ايراد از برنجتم باشه

ولي تو نكات رو كاملا رعايت كن اگه درست نشد مشكل از برنجه

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

منم ب خورشت قیمه ام دارچین هل گلاب زعفران میزدم عالی بود 

طعم خورشتای نذری رو میداد 

اما حالا بخاطر بارداری نمیزنم 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
عزیزم منم راهنمایی میکنید اشپزیم سرتاپا اشکال داره  ۱ خورشتام قیمه و ابگوشت یا رنگ ندارن یا رن ...

ربت رو همیشه بازرچوبه سرخ کن دیگه سیاه نمیشه اب غذاتم ب اندازه باشه ک کلی الکی نجوشه تا ابش کم بشه 

قیمه تو زود پز همیشه له میشه تو قابلمه بزار 

عدس تو اگه از قبل خیس کنی یا زیاد بجوشونی از پوست در میان 

واسه کته باید اندازه ی بند انگشت اب رو برنجت باشه اول زیرشو زیاد کن بجوشه بعد کم کن

واسه یه مرغ خوشمزه اول پیاز بزرگ رو بردار رنده کن بعد با مرغت خوب سرخ کن رب ادویه زرچوبه دارچین بزن اب کمی بریز فلفل دلمه هویج و دو حبه سیر درسته هم بنداز اگه داری نخود فرنگی هم یکم بریز بزار مرغا پخته بشه درشون بیار دوباره سرخشون کن بزار کنار اب خورشتتم اگه زیاد بود یکم بزار جا بیفته 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
ممنون دوستم .یه سوال بعد اینکه برنج رو ریختیم روش چقدر زمان لازمه که ته دیگ نون خوب از آب دربیاد؟

عزیزم هر وقت برنجت دم بکشه ته دیگتم خوب امادس دیگه

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

منم تا جایی ک بلدم مینویسم

اول فسنجون گردو رو خووووب چرخ کنید

یخ اضافه کنید نیم ساعت یبار

زعفرون طعمشو بهتر میکنه

نکته مهمش هم زمان طولانی طبخ

ماکارونی

برای اینکه گوشتتون بو نده توی غذا و ماکارونیتون خوشرنگ‌بشه باید ی خورده بیش از حد معمول ب گوشتتون زردچوبه رب و روغن اضافه کنید

و سماق و گلپر و دارچین و پودر سیر بوی بد گوشت و میبره

قورمه سبزی نکته اش اینه سبزبتونو با حرارت کـــم و روغن نسبتأ زیاد خووووب خوووب سرخ کنید و بزارید خووووب جابیفته ی قورمه سبزی اصیل حداقل ب ۶ ساعت زمان نیاز داره نیم ساعت اخر ی قاشق رب اناربزنید

قبل از اینکه غذا رو بکشید همیشه بیست دقیقه قبل خورش رو خاموش کنید تا روغن بیاد رو روغن و بریزید تو ی ظرف حدا خورش و بکشید و روغنو بکشید روش تا جلوه بهتری بده

تو ابگوشتتون غوره رو حتمأ امتحان کنید 

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

سبزی قرمه رو میزارم با روغن فراوون میزارم سرگاز با شعله کم 

نزدیک دو ساعت سرخ بشه 

روغن دنبه هم میریزم توش 

سیر هم سرخ میکنم با پیاز برای لعاب میریزم

بیشتر تهران ب قرمه سبزی رب میزنن که یه رنگ قهوه ایی مانندی میده ب خورشت جنوبیا درست میکنن خورشتشون ...

سلام حدیث جان😘😘

من خوزستانم از اون سیاه چرب و چیلیا درست میکنم ولی ی کم ربم میزنم و رب انار البته

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...