2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218642 بازدید | 1060 پست

عزیزم منم راهنمایی میکنید اشپزیم سرتاپا اشکال داره 

۱ خورشتام قیمه و ابگوشت یا رنگ ندارن یا رنگشون سیاه شده نمیدونم بر ۴ نفر چقدر رب خوشاب بزنم

۲ لپه هام همیشه وا میره شده ۱۰ دیقه ام سرخیدم باز وارفته زود پز میزنم 

۳ عدسی هام همیشه از پوست جدا میشن 

۴ برنج نیم دونه کته میزارم یا ابش زیاد و شفته میشه یا کم و خشک میشه 

۵ مرغامم همیشه بدمزه ان به قول شوهرم غذای زندان

ممنون میشم منم راهنمیی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهد شربت که از قبل آماده کردم...شکر وآب که با هم جوشیده ند وزعفرون هم زدم بهش

عریزم چقد میذارید بجوشه؟؟؟؟من همین جا دستورشو دیدم درست کردم2لیوان شکر4لیوان اب نمیدونستم چقد باید بجوشه خوب شدا ولی غلیظ نبود 

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸
‎من اينجوري خورشت سبزي درست ميكنم معركه ميشه بوش ميپيچه آدم ديوونه ميشه همسرم و هركس خورده ميگن عااا ...

عالی توضیح دادی

منم قورمه سبزیهام خیلی خوب میشه همه تعریف میکنن واقعأ وقت میزارم حدود ۱۲ ساعت با حرارت کم میزارم قل بزنه و عالی گفتی منم عاااااشفپق دنبالچه ی گوسفندم تو قورمه معرکه اس همیشه جدا میزارم مخصوص این غذا

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

دست همتون درد نکنه/اما بنظرم خیلی چیزها که گفته شده فوت آشپزی نیس/سلیقه هست من که خیلی چیزها رو دوست ندارم تست کنم و البته شاید خیلی دوست داشتنی هام هم مورد پسند همه نباشه

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
کف قابلمت روغت بریز نون رو بزار روش یکم ک برشته شد بچرخون یکم دارچین یا کنجد بپاش اون طرفشو بزار خوش ...

ممنون دوستم .یه سوال بعد اینکه برنج رو ریختیم روش چقدر زمان لازمه که ته دیگ نون خوب از آب دربیاد؟

شهد شربت که از قبل آماده کردم...شکر وآب که با هم جوشیده ند وزعفرون هم زدم بهش

خوب شیره نباتم همونه فقط بجای شکر با نبات بزار بجوشه سالم ترم هست

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
ممنون آها ببخشید یادم رفت  مزه بد تخم مرغ چی؟ پیاز نمیزنین به خاطرش؟

نع عزيزم چون تخم مرغش كمه اصلا به اون صورت معلوم نيست

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

ماكاروني در كمتر از نيم ساعت:

مايع ماكاروني آماده ميكنم ميزارم فريزر

معمولن هميشه آبجوش دارم

يا كتريم رو گاز داره ميجوشه يا سريع تو كتري برقي آب جوش ميارم ميريزم تو قابلمه

ماماروني ميريزم حدود يك ربع بجوشه بعد آبكش ميكنم

تو اين فاصله مايع ماكاروني هم تو ماكروفر يخشو باز ميكنم

و با ماكارانيمخلوط ميكنم ده دقيقه تا يكربع دم ميزارم

چون اولش يكم بيشتر گذاشتم جوش خورده بعد آبكش كردم سريع آماده ميشه

حتي ميتونيد دم نكنيد و همينجوري سرو كنيد

اينجوري ته ديگم نميشه

واسه وقتاي عجله خيلي خوبه

كلن ٥ دقيقه پاي گازي

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
شما خودتون امتحان کردین؟اینایی که گفتین رو؟

من هميشه گوشت و حبوباتو يه كوچولو تفت ميدم

اينجوري له نميشه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب