2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218642 بازدید | 1060 پست

نمکی که میخوام به برنج یا خورشت اضاف کنم قبلش تو آب داغ حل می کنم و ته موندش رو دور میریزم 

وقتی گوشت گوسفندی رو پختم چربی کنار گوشت رو جدا میکنم و میکوبم و به خورشت اضاف میکنم طعم قشنگی به غذا میده.

تو غذاهام از لیموی طبیعی استفاده میکنم مخصوصا تو سالاد.

آب گوشت رو نگه میدارم و باهاش برای قند عسلم برنج کته یا سوپ درست میکم.



الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حبوباتتون رو اگه میخواین وا نره قبل پخت با پیاز تفت بدین . 

تو قیمه حتما از دارچین استفاده کنین . 

سبزی قرمه سبزیتون رو حتما دو ساعت با شعله ی خیلی خیلی کم تفت بدین که قرمه ی خوش رنگی داشته باشین . 

به برنحتون در حال جوش یه لیوان اب سرد بریزین ری میکنه . ابلیمو هم باعث سفیدی برنج میشه.  

واسه ته دیگتون چه نون چه سیب زمینی چه برنج حتما از کنحد و زعفرون استفاده کنین  مجلسی میشه .

واسه اش از پیاز داغ چیپسی استفاده کنین . 

واسه پودر سوخاری علاوه بره مغز نون باگت و بربری از پفک نمکی هم استفاده کنین پودر کنین توش . 


@rezoo هستم . نی نی یار بخاطر حرف سیاسی ترکوندم 

كيك ميپزيين يه نوك قاشق نمك بهش اضافه كنيد

هم پفش خوب ميشه

هم نميشكنه

رو طعمشم تاثير نداره

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
من گاهي سه ساعت پشت گازم غذام خوب نميشه اونوقت مادرشوهرم سر ده دقيقه همونا ميپزه عاليييي..

راز دستپخت فقط استفاده به جا از ادویه نمک و کلا چاشنی ها و زمان درست پخته تو اشپزی میزان دقیق وجود نداره چون همچی بستگی ب ذائقه افراد داره بر عکس شیرینی پزی ک همه چی باید دقیق باشه 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
ميتوني خونگي و تازه ش رو خودت درست كني😍 اگه ميخواي دستور بدم اگه هم ميخواي بخري معمولا ليموعماني ...

حتما بدید دستورشونو ودستور کتلت من کتلتام افتضاحه تقریبا

باردارنیستم🙂خدایامحتاجم به چیزی به اسم معجزه ...

جو آسياب شده هميشه دارم

تو همه نوع خورشت و غذاي آبكي يه قاشق ميريزم

لعاب خوبي به غذا ميده و خوشمزه ترميشه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
میشه کامل بگین کوکو سبزی رو چجوری درست میکنین ؟ از تعداد تخم مرغهاش مثلا واسه 5.نفر چند تا تخم مرغ ...

عزيزم سبزي هاي معطر شامل ترخون و نعنا و جعفري و... سليقه اي هست عطر هركدوم رو ميپسندي استفاده كن اما يه سبزي هايي پايه هست مث تره و اسفناج

سبزي ها رو نبايد خيلي ريز و درشت كني يني در حد متوسط باشن... بشورشون و منتظر باش كاملااااا خشك شن

براي مواد كوكو سبزي ٥ نفري دوتا تخم مرغ كوچيك بزن و اگه درشته يه دونه

خووووب هم بزن و دو سه قاشق آرد اضافه كن بعد ادويه ها شامل زردچوبه/ نمك/ فلفل سياه و قرمز و... رو اضافه كن و بريز رو تابه رو شعله كم درشم بذار ١٠ دقيقه بپزه بعد برگردون اون طرفش ٧ دقيقه بپزه و كنارشم گوجه سرو كن😋😋

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792