2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218642 بازدید | 1060 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی  تخم مرغ رو قبل اضافه کردن میزنین یا مستقیم اضافه میکنید؟ واسه 5 نفر ی تخم مرغ درشت کم ن ...

عزيزم تو موادش اضافه كن... نه چون آرد داره اصلا وا نميره

در تابه رو گذاشتن يادت نره😉

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
شیره نبات رو باید از عطاری بگیریم کاش مقدارش رو هم بگین

ن شیره نبات و باید درست کنی 

بستگی داره چقد شیرین بخوری اون دست خودتته

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏

به به  چه غذاهای  خوشمزه ای یاد دادین

حیف که من دسپختم افتضاحه و نمیتونم چیز مفیدی بگم

اما

دو قاشق ماست بریزین تو برنج کته در حال جوش

عالی میشه عالی

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

موقع آبكش كردن  برنج يه پياز كه ريز رنده شده و يه باشق سركه اضافه كنيد بعد آبكش كنيد

خيلي خوب ميشه و به هيچ عنوان طعم و بوش تو غذا معلوم نيست مطمئن باشين خيالتون راحت

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
مرسی من خیلی دوس دارم ولی مامانم اصلا درست نمیکنه تو خوابگاه ی دوستام بود خیلی خوشمزه درست میکرد اا ...

من تخم مرغ یه پیاز رنده شده کوچیک و یه حبه سیرم بعصی وقتا میزنم بعد سبزی رو اظافه میکنم بعد ادویه ها شامل نمک زرد چوبه بعدم زرسک و گردو خرد شده مخلوط میکنم میریزم تو ماهیتابه 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
روی برنج رو با یه مشما فریزر بپوشون زود بخار میکنه

واى اين كه خيلى ضرر داره مشما به حرارت حساسه مواد سمى توليد مى كنه 😷

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

نصف شبی گشنم شد😁

برا قرمه سبزی اخرش که میخواو جا بیفته یه پیاز داغ درست کنین بریزین داخل قرمه سبزی هم روغن میندازه هم خییییییلی خوشمزه میشه به هرکی گفتم امتحان کرده عاشقش شده

یکیم درباره لوبیا پلو بین لایه های پلو دارچین بریزین معرکس

لیمو عمانی رو بکشنین گوشتای سیاه داخلشو بدونه هسته جداکنبد بریزید تو قیمه معرکس اخرکارم یکم گلاب و دارچین بزنین 2تاحبه سیر و سرخ کنین لپه های قیمه رو که جداپختین توش سرخ کنین بعد بریزین داخل گوشتا عاشقش میشین

بازم یادم اومد میگم

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸