من مرغام عالیه .یه مدلی که درس میکنمو میگم .من هر مدلی مرغو بپزم حتما بهش یکم دارچین میزنم فک میکنم رمزش اینه حالا یه مدل مرغ مجلسی خوشمزه هم بلدم واستون میگم اینو امتحان کنید
واسه مهمونی من فقط ساق رون میگیرم چون بنظرم شیکتره .اول مرغارو نمک میزنم بعد تو مخلوط کره و روغن حسابی سرخ میکنم و بعد مرعارو خارج میکنم تو همون روعنی که توش مرغ سرخ شده پیاز رنده شده تفت میدم تا طلایی شه بعد ادویه میزنم یعنی زردچوبه فلفل و دارچین و رب میزنم یکم که ربم تفت خورد مرغارو توش میچینم و تو مخلوط پیاز داغ و رب میغلتونم تا همه جای مرغا ربی شه بعد بهش نیم تا یک پیمانه اب نارنج میزنم بستگی به تعداد مرغا داره که چندتا باشه.بعد اب اضافه میکنم تا روی مرغو بگیره نباید خیلی ابش زیاد باشه .اخر سر که مرغا پخت روش زعفرون غلیظ میکشم .کنارشم که سیب زمینی سرخ کرده و لیمو حلقه شده و ریحونو ....
حالا واسه برنجشم میتونی باقالی پلو درس کنی و مرغارو تو همون دیس برنج بچینی یا زرشک پلو که من زرشک پلو رو اینجوری درست میکنم اول خلال بادومو از یه ساعت قبل تو گلابو هل اب شده خیس میکنم .بعد نیم ساعتم خلال پسته میزنم .بعد که خیس خوردن تو گلاب تو یکم کره یکم تفت میدم .واسم زرشک و شکرو جدا تفت میدم .خلال پوست پرتقالم من از شب قبل درس میکنم چندبار میجوشنم بعد یه شب تو گلاب و هل میذارم بمونه و رو برنج میکشم