2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218645 بازدید | 1060 پست
پنیرک یا گل بنفشه رو از عطاری بگیرید با شکر اسیباب کنید این اصلشه حالا شیره نبات رو بریزین اول تو ل ...

نمیدونم درسته اسمش یا نه اما تو شهرما به اینا میگن گل ختمی. ما خیلی استفاده میکنیم بیشتر موقعی که گرمی مون شده باشه آخه طبعشون سرده!!

مرسییییی

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....
منظورتو نفهميدم عزيزدلم... گفتم شايد مشتاق نباشين آخه همش ميام اين تاپيك پست ميذارم😆

شوخی بود. ما خیلی مشتاقیم بفرمایید

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعله روش امتحان شده ست ترجيحا آب نريزيد اگه ربختيد آب ولرم باشه نه داغ و گرم نه سرد

اوکی ممنون.... رو ماکارونی چی؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
نمیدونم درسته اسمش یا نه اما تو شهرما به اینا میگن گل ختمی. ما خیلی استفاده میکنیم بیشتر موقعی که گر ...

نه عزیزم فرق میکنه با اون 

میدونم چیو میگی

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
اوکی ممنون.... رو ماکارونی چی؟

برعكس☺️ رو ماكاروني آب سرد تا بهم نچسبن ماكاروني ها

البته نه خيلي زياد كه طعمش بره

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

اگه میخواید سوپ جو لعابدار بشه ورمیشلو پودر کنید با آسیاب تو اب سرد همش بزنید بریزد داخل سوپ. عالـــی میشه جزو اکتشافات خودمه.اگه تو آب سرد حلش نکنید گومبولی نمیشه😃       اگه  خواستید فسنجونتون روغن بندازه گردورو آسیاب نکنید رنده کنید لازم نیست توش یخ بندازید روغن پس بده

اگه برنج پختید و دیدید برنج کم پخته و سفته روش چند قاشق اب بریزید بزارید دوباره دم بکشه    دیدید بعضیاتون ماکارونی درست میکنید دیر هضم میشه و معدتون اذیت میشه؟؟ من میدونم دلیلشو😋     بذاید ماکارونی زیاد تو اب بپزه و نرم شه بعد از آبکشیش ماکارونیارو با موادش که روغنیه خوب هم بزنید بعد بزارید دم بکشه شفته نمیشه

دخترکــم! زیباترین هدیه خداـ ممنون که به من حس زیبای مادر بودن بخشیدی
من میخوام قورمه سبزی با لوبیا چیتی درست کنم که خوشمزه تر شه.خیسش بدم بعد بزارم با گوشت بپزه یا اینکه ...

همیشه از شب قبل لوبیا خیس بده و سه چهار بار آبش هی عوض کن.. بعد بذار یکساعت بپزه جدا... آب زیاد نریز روش که پختن تقریبا آب نداشته باشه... بعد گوشت و پیاز که تفت دادی و ادویه زدی گذاشتی پخت.. نیم ساعت آخر پخت خورشت لوبیا بهش اضافه کن.. اصلا لوبیا با این روش نفخ نداره هیچ.. بیست دقیقه آخر قره قوروت یا مقداری آبلیمو تازه ب خورشتت بزن. بجز لیمو عمانی ک چندساعت خیس دادی و به خورشتت اضافه کرده بودی. من نکات گفتم طریقه و دستور کاملش نگفتم چون خودتون بلدید. تمامی مهمانام سفارش قورمه سبزی منو میدن... شوهرم ک میگه هر هفته 5 وعده بخورم سیر نمیشم

لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
کدبانو های عزیز ..ما یه بیمار داریم که هوشیاری چندانی نداره و بیشتر سوپ باید بدیم بخوره ..اگه میشه چ ...

سوپ سفید با ماهیچه خیلی مقویه.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
پنیرک یا گل بنفشه رو از عطاری بگیرید با شکر اسیباب کنید این اصلشه حالا شیره نبات رو بریزین اول تو ل ...

محشری دختر ...شربتت بی نظیره !!!

امثال این تجارب می ارزه به ۹۰ درصد تاپیکهای  نی نی ساایت !!!

از کجااا یاد گرفتی ؟

به كوكو سبزيتون ترخون اضافه كنيد بوش محشره

میشه کامل بگین کوکو سبزی رو چجوری درست میکنین ؟

از تعداد تخم مرغهاش مثلا واسه 5.نفر چند تا تخم مرغ لازم من عاشق کوکو سبزی هستم ولی همیشه گند میزنم  تخم مرغ هارو هم میزنین بعد اضافه میکنید؟

کلا فوت و فنش رو بگین اگه ممکن مرسی

وقتی برنج پخته شده اضافه میاد فریز میکنم و موقع استفاده فقط 1 پیمانه برنج میپزم ولی با اب فراوون و 1 لحظه قبل ابکش کردن اون برنج قبلی رو میریزم تو قابلمه. در حال جوش و ابکش میکنم و اون برنج با برنج تازه هیچ فرقی نداره و اینجوری از اسراف جلو گیری میشه.

ما ك دلمون اب شد براي اووون كيك

الهي عزيزممم همش برا شما😚

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه