من یه اکبر جوجه بلدم خیییلی بهتر از اکبر جوجه های شمالی میشه خیییلی
پوست مرغ رو اصلا نباید بکنید
مرغ رو به چهار قسمت باید تقسیم کنید نه بیشتر
از چند ساعت قبل بخوابونین تو پیاز و سیر رنده شده و آبلیمو و آبغوره و نمک و فلفل و زردچوبه
سیر و پیاز و آبلیمو و آبغوره باید خیییلی زیاد بریزین
بعد از چند ساعت مرغا رو از تو مواد در بیارین و خوووب با دستمال یا حوله خشک کنین
حالا یه قابلمه رو پُرِ پُرِ روغن کنین که روغن روی مرغا رو بگیره
یه کم که روغنا داغ شد مرغ رو بندازین تو روغن
شعله رو متوسط کنین بزارین بپزه وقتی پخت شعله رو زیاد کنین که قشششششنگ برشته بشه
حالا برای سسش
پیاز رو ریییز خرد کنین و تو یه کم روغن تفت بدین بعد یه لیوان رب انار دو لیوان آب انار بهش اضافه کنین بزارین بجوشه تا غلیظ بشه
ده دقیقه ی اخر به تعداد نفرات آلو بهش اضافه کنین با نصف لیوان زرشک و یه قاشق شکر
فووق العاده میشه