2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218642 بازدید | 1060 پست
‎من اينجوري خورشت سبزي درست ميكنم معركه ميشه بوش ميپيچه آدم ديوونه ميشه همسرم و هركس خورده ميگن عااا ...

ميدوني با من چ كردي؟؟؟؟؟؟رژيم كانادايي روز اول بودم تا قبل از خوندن پست شما مو ب مو عمل كردم و خوشحال بودم روز اول با موفقيت گذشت براي همسر و پسرم هم قرمه سبزي پخته بودم و لب نزدم ، اما تا نوشته شمارو خوندم بدون فكر رفتم سمت يخچال باقي مونده غذا رو سريع تو ماكرو فر گرم كردم و تا دلم خواست خوردم 😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميدوني با من چ كردي؟؟؟؟؟؟رژيم كانادايي روز اول بودم تا قبل از خوندن پست شما مو ب مو عمل كردم و خوشحا ...

إخيييي😆

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
فلافل چطور درست میکنید

نخود رو با آب تصفیه شده از شب قبل خیس کن که زیاد پف کنه..بعد سه بار چرخش کن..یه دونه سیب زمینی آب پز شده توش رنده کن و پیازم رنده ریز ریز کن؛یه دونه گوجه ی بدون پوست هم رنده ی ریز ریز کن و یه نصف کله سیرم توش رنده کن و همراه با ادویه ی فلافل و زردچوبه و نمک و یکم فلفل قرمز و خیییییییلی کم جوش شیرین و دوسه تا دونه ی هل رو خوب پودرش کن بریز داخلش و موقعی که قالب زدی روش کنجد بپاش و سرخش کن..عاااااالی میشه...محشر میشه...هیچ جا تو عمرت به این خوشمزگی نخوردی فلافل رو..

قوم شوهر مثل درخت کنار توالت می مونن..نه میتونی زیرسایشون بشینی نه از میوش بخوری😕

لیمو ترش کوچیک هر چند کیلو که تونستین بخرین، توی ظرفی مثل سطل در دار بریزید چشمی به اندازه لیموتون نمک روش بریزین بعد بذارین حیاط جلو آفتاب هفت روز بمونه بعد از هفت روز بردارین بشورین نمکش بره دوباره نمک بریزین بازم بذارین جلو آفتاب چهارده روز بمونه روز آخر بردارین کامل بشورین بعدش بریزین تو شیشه و روش آبلیمو بریزین بذارین یخچال بمونه توی خورشت هاتون استفاده کنین محشرررررررر میشه، من درس میکنم میارم خالی میخورم یعنی عاشقشم ترش و شور میشه، وای دهنم آب افتاد.....

خانوما من فردا میخوام قیمه درست کنم به اندازه پنجاه نفر ...به نظرتون برنجشو رو گاز بزارم جوش می یاد ...

لطفا هر کی تجربه داره بهم کمک کنه ...چقدر برنج درست کنم و قابلمه چقدری باشه؟ ...نذر حضرت رباب دارم ...هر کی کمک کنه دعاش میکنم

من  گوشت و کمی دنبه چرخ شده (البته گوشت با استخوان و ترجیحا چربی دار) روبا پیاز سرخ میکنم بعد ...

تو زحمت افتادی چه کامل توضیح دادی.مرسی مهربون.دستورتو درست میکنم.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

من یه اکبر جوجه بلدم خیییلی بهتر از اکبر جوجه های شمالی میشه خیییلی

پوست مرغ رو اصلا نباید بکنید

مرغ رو به چهار قسمت باید تقسیم کنید نه بیشتر

از چند ساعت قبل بخوابونین تو پیاز و سیر رنده شده و آبلیمو و آبغوره و نمک و فلفل و زردچوبه

سیر و پیاز و آبلیمو و آبغوره باید خیییلی زیاد بریزین

بعد از چند ساعت مرغا رو از تو مواد در بیارین و خوووب با دستمال یا حوله خشک کنین

حالا یه قابلمه رو پُرِ پُرِ روغن کنین که روغن روی مرغا رو بگیره

یه کم که روغنا داغ شد مرغ رو بندازین تو روغن

شعله رو متوسط کنین بزارین بپزه وقتی پخت شعله رو زیاد کنین که قشششششنگ برشته بشه

حالا برای سسش

پیاز رو ریییز خرد کنین و تو یه کم روغن تفت بدین بعد یه لیوان رب انار دو لیوان آب انار بهش اضافه کنین بزارین بجوشه تا غلیظ بشه 

ده دقیقه ی اخر به تعداد نفرات آلو بهش اضافه کنین با نصف لیوان زرشک و یه قاشق شکر

فووق العاده میشه 

همراز سابقم چون تو یه تاپیک گفتم راهپیمایی نرفتم قطع دسترسی شدم کاربریه جدیدمه
چه خوب  من یه چیزی هست که یه دوست شمالیم بهم یاد داد . گفت وقتی میخای برای مهمون برنج درست کنی ...

چه زماني عرق بهار نارجو اضافه ميكني؟!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
لطفا هر کی تجربه داره بهم کمک کنه ...چقدر برنج درست کنم و قابلمه چقدری باشه؟ ...نذر حضرت رباب دارم . ...

عزیزم قبول باشه

به اندازه هر نفر پیمونه بگیر 

دو سه ساعت قبل از درست کردن برنج بخیسون بعد از گاز تک شعله استفاده کن .. اگ کسی باشه کمکت کنه خیلی بهتره

انسانم آرزوست  
‎من اينجوري خورشت سبزي درست ميكنم معركه ميشه بوش ميپيچه آدم ديوونه ميشه همسرم و هركس خورده ميگن عااا ...

دارچین وهل  بدش نمیکنه تابحال نشنیدم اندفه امتحان میکنم گرچه قرمه منم خوب میشه

خانوما من فردا میخوام قیمه درست کنم به اندازه پنجاه نفر ...به نظرتون برنجشو رو گاز بزارم جوش می یاد ...

من منظورتون رو از گاز یا اجاق متوجه نشدم 

ولی بهترین کار اینه از گاز تک شعله بزرگ استفاده کنید چون اگر بخکای یکجا بپزی قابلمه بزرگ می خوای که بهترین گزینه همین تک شعله ها هست با ی شعله ی خیلی خوب تا برنجت خوب جوش بخوره 

بدای هر نفرفکر کنم یک پیمانه برنج فکر می کنم خوب باشه البته من خودم چند پیمانه اضافه تر می ذارم

قبول باشه التماس دعا

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.