2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218650 بازدید | 1060 پست
ممنون گلم همیشه اب خورشتام انقد زیاد میشن مجبورم ساعت ها بجوشونم برنجم از روی برنج انگشتمو میزارم تا ...

کته رو.تو پلوپز درست کن عزیزم عالی میشه یه آه دیگ حرفه ای هم میده برنج رو خیس نکن همون لحظه بریز تو دیگ پلوپز بشور بعد یه بند انگشت اب بریز اب ولرم رو به گرم نمک رو اندازه کن روغن بریز بزار بپزه اگه پارس خزر داری بزار رو یکی مونده به آخری 

وقتی جوش اومد فقط یه بار هم بزن دیگه دست نزن چراغش که خاموش شد برگردون قالبی تو دیس گرد و همون جور مثل کیک برش بزن و سرو کن عالییییی میشه برنج پختن هم میشه راحت ترین کار جهان    

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جیگیلی و کته هاش😊

یه دستور برنج و مرغ کته ای دارم از خودم دراوردمش.

مرغ باید ریزخورد شده باشه (جوجه ای)و میذارم تو یکم اب با یه پیاز سالم و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک و روغن بپزه و اخرسر که پخت کمی با اون روغن تفت بخوره تو یه ظرف ۳ قاشق پر ماست میریزم و مرغارو بهش اضافه میکنم و کمی زردچوبه و فلفل سیاه میریزم. زعفرون میسابمو دم میکنم و بعد  اضافه میکنم رو موادم.مغز گردو رو کمی خورد میکنم و اضافه میکنم مغز پسته هم سلیقه ای.من اضافه میکنم. یه مقدار هم زرشک میریزم رو موادم و در اخر خوب بهم میزنم برنجمو میریزم تو قابلمه و اب و نمک و موادی ک ازقبل اماده کردم رو میزیزم داخل و بهم میزنم و دراخر ک اب برنجم  خشک شد با ته قاشق ۵ تا سوراخ میزنم ک هم خوب دم بکشه و از زیر خمیر نشه.زیرشو کم میکنم تا دم بکشه.نکته ب ازای هر ۴ پیمانه برنج ۳ قاشق ماست میزنم.

طعم این غذا فوق العاده س

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
فرق کتلت و کوکو سیب زمینی چیه ؟

کوکو سیب زمینی گوشت نداره ولی کتلت گوشت داره توش

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
سلام دوستان میخام سر ماه ب علت اینکه فروشگا ازمون دوره دو سه پلاستیک نون فانتزی بگیرم ولی نمیدونم چج ...

نخود فرنگی کنسروشو توی فروشگاه ها دارن وهمین طور سوپرمارکت ها

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دوستان یه دکتر تغذیه به دوستم ک باردار بوده گفته  حبوباتت رو ک از قبل خیس کردی با یه خیار بپز ...

من یه بار این کار رو کردم خیار وا رفت تو.حبوبات همه تخماش و گوشتش قاطی شد خیلی افتضاح شد 

یاعلی فسنجون با رب گوجه!!!! هر غذایی باید اصالتش حفظ بشه

من بهش رب انار میزنم البته هم رب انار خونگی وهم رب انار بازاری بهش میزنم هردوتاشو اضافه میکنم

به به  چه غذاهای  خوشمزه ای یاد دادین حیف که من دسپختم افتضاحه و نمیتونم چیز مفیدی بگم ا ...

دو قاشق برای چند پیمانه

دوسه تا موزو ب قطعه های کوچیک برش بزنید بزارید تو فریزر یخ بزنه همون اندازه شکلاتم همراهش بزارین بعد یک ساعت دربیارین بریزید توی مخلوط کن کمی هم عصاره وانیل بریزید ب دلخواهم شکر بعد میکس شد دربیارین بریزید تو ظرف و یک ساعت تو فریزر تا ببنده .بستنی خوشمزمون امادست🙂🙂🙂

خانوما يه عالمه نكته جالب آشپزي بلدم مشتاقيد بذارم؟؟

بللههه

عزیزم من الان تو این یکم رب زدم..اصلن قهوه ای نشده

مگه رب میزنید به قورمه سبزی؟؟

چه خوب  من یه چیزی هست که یه دوست شمالیم بهم یاد داد . گفت وقتی میخای برای مهمون برنج درست کنی ...

ازاین به بعدسعی میکنم منم بریزم ممنونم ازت

شمالیا با رب درست میکنن که رنگش قهوه ای خوشرنگ میشه.

نه بابا ما مازندرانی هستیم هیچ وقت اینکارو نکردیم