2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218708 بازدید | 1060 پست

ی سوال دارم

مربا هارو چیکار کنیم شکرک نزنه و ‌اگه زد چی؟ بعدش قابل استفادس؟

چی میشه ک مربا کپک میزنه؟ چیکار کنیم ک کپک نزنه؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

راستی مرسی از همتون🙏🏻🌹

خیلی چیزای خوب و کاربردیی یاد گرفتم🌹

ممنون ک تو پستاتون کامل توضیح دادید

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون علاقه ی زیادی ب کته دارم البالو پلو کته ای که از خودم ساختمش رو براتون میگم.خیلی هم اسونه

برنج رو میذارم کته بشه(البته مثل ابکش درمیاد برنجام دون دون و قد بلند) به  ازای هر ۴ پیمانه برنج  نیم کیلو  البالو لازمه.البالو رو هسته میگیرم  و توی قابلمه کوچیک میریزم (من از شیر جوش ) استفاده میکنم ،برای نیم کیلو البالو نصف استکان اب میریزم و دوقاشق شکر و میذارم کمی بجوشه و شکر ب خورد البالوها بره.طعمش ملس میشه.یه مقدار زعفرون میسابم و دم میکنم  وقتی برنجم دم کشید یه مقدار از زعفرونمو با یه مقدار برنج قاطی میکنم،میذارم کنار.البالو ها هم با برنج قاطی میکنم،البته مقداری از ابش رو نگه میدارم.اون اب البالوی  باقی مونده رو با اون زعفرون دم کشیده قاطی میکنم.من البالو پلو رو با مرغ ریش ریش شده سرو میکنم.مرغم رو با اب و یه پیاز سالم و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک و کمی روغن میذارم  بپزه تا ابش خشک بشه و با اون روغن سرخ بشه.وقتی سرخ شد ریش ریش میکنم و اب البالوی زعفرونی رو میریزم رو مرغم یکم میذارم تا جذبش یشه.فوق العاده خوش مزه میشه .الانم فصلشه.عکسشم برلتون میذارم 

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
ی سوال دارم مربا هارو چیکار کنیم شکرک نزنه و ‌اگه زد چی؟ بعدش قابل استفادس؟ چی میشه ک مربا کپک میز ...

عزیزم ابلیمو یکم بریز موقع درست کردنش شکرک نمیزنه 

مرسی از راهنماییت گلم🌹❤️

خواهش میکنم عزیزم.کپک زدن مربا هم فقط یه علت داره اونم اینه ک هم موقع پختش هم بعدش نباید از قاشق خیس استفاده کرد باید مطمئن باشی ک کاملا قاشقت خشک باشه

خواهش میکنم عزیزم.کپک زدن مربا هم فقط یه علت داره اونم اینه ک هم موقع پختش هم بعدش نباید از قاشق خیس ...

البته  ترشی هم اینطوریه اونم باید از اب جوش استفاده کنی براش و موادت کاملا خشک باشن و از قاشق خیس استفاده نکنی

دوستای گلم‌ من نمیدونم چجوری مرغ(زرشک پلو) رو چجوری میپزید اما من اینطوری درست میکنم.خیلیییی عطرش خو ...

مرغ رو.کی میریزی عزیزم

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

و باز هم جیگیلی و کته هاش😁 

من شوید پلو هم کته میکنم.برای ۴ پیمونه برنج دو قاشق پر شوید خشک میزنم بعد دو تا چوب دارچین  و یه حبه سیر و نمک و روغن  هم میریزم تو برنج و میذارم ابش خشک بشه و دم بکشه .عطرش خیلیییی خوبه

مرغ رو.کی میریزی عزیزم

وقتی موادم کاملا درست شد میریزم رو مرغ تو قابلمه و با یه مقدار اب میذارم بپزه

خواهش میکنم عزیزم.کپک زدن مربا هم فقط یه علت داره اونم اینه ک هم موقع پختش هم بعدش نباید از قاشق خیس ...

اها والا مربا رو دادن بهمون ولی هفته نشد کپک زد😐

ممنون خانمی😍🌹 البالو پلوتم خیلی خوشمزه ب نظر میاد سعی میکنم درست کنم😋😋

جیگیلی و کته هاش😊

عدس پلو کته ای.بچه ها من عدس رو میذارم بپزه اما ده دقه قبل از اینکه کاملا بپزه زیرشو خاموش میکنم و میریزم تو ابکش تا کاملا ابش بره.برنجم رو میریزم تو قابلمه و ب اندازه اب و روغن و نمک اضافه میکنم عدس هارو هم توش  میریزم.به اندازه ای ک برنجم  زرد بشه بهش زردچوبه اضافه میکنم.و وقتی اب  برنجم خشک شد کاملا با ته قاشق پنج تا سوراخ درست میکنم تو برنجم تا خوب دم بکشه و از زیر خمیر نشه.عدس پلوم خیلی خوش رنگ میشه.و گوشت چرخ کرده رو با پیازی ک رنده ریز زدم  تفت میدم و زعفرون میسابمو دم میکنمو ب گوشتم اضافه میکنم.و نمیذارم خیلی تفت بخوره گوشتم ک ابش خشک بشه. و اما پیاز داغ.محاله کسی پیاز داغ هامو بخوره وخوشش نیاد.اول اینکه پیاز هامو اندازه هم خلالی میکنم بعد میریزم تو قابلمه نیم ساعت بپزه وقتی پخت میریزم تو ابکش و بعد میریزم رو روغن داغ تو غوطه ور بشه داخل روغن و مواظبش هستم تا نسوزه وقتی رنگش طلایی شد بهش خیلییی کم زردچوبه میزنم ک خوش رنگ بشه.و در اخر ک کاملا سرخ شد پیازام میریزم تو ظرف مورد نظرم.مثل چیپس میشه

اها والا مربا رو دادن بهمون ولی هفته نشد کپک زد😐 ممنون خانمی😍🌹 البالو پلوتم خیلی خوشمزه ب نظر می ...

فداتشم عزیزم 😍😍😍