2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218635 بازدید | 1060 پست

من همیشه برنجام شفته میشه خیلی بده

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
من اندازه نوک قاشق رب گوجه میزنم..نصف قاشق کمتر..خیلی خوب میشه

منم اول بدم میومد بعد ی نوک قاشق زدم به علاوه زعفرون دم کرده خیلی خوش عطر و خوشرنگ‌میشه

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنیرک یا گل بنفشه رو از عطاری بگیرید با شکر اسیباب کنید این اصلشه حالا شیره نبات رو بریزین اول تو ل ...

ببخشید منظورت از گل بنفشه چیه 

نشنیدم 

همون ختمی؟؟؟

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
ببخشید من براتون درخواست دوستی میفرستم میشه قبول کنید 

بعله با كمال ميل

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
خوب شیره نباتم همونه فقط بجای شکر با نبات بزار بجوشه سالم ترم هست

وا عزیزم نبات خودش از شکر درست شده😐وقتی میذاریم بجوشه یعنی دوباره به شکر تبدیلش کردیم فرقی ندارن که میگین سالم تره

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸
من همیشه برنجام شفته میشه خیلی بده

عزيزم موقع آبكش كردن روشون آب ميريزي؟ احتمال زياد از اونه

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

من خيلي وقته قورمه سبزي هامو با سبزي خوزستان درست ميكنم خيلي خيلي عالي ميشه.طعم سبزيش بي نظيره.

واسم ميفرستن.و اينكه با ليمو عمانيه سياه درست ميكنم خورشتو خوش رنگ ميكنه و خوش طعم.

اگر هر غذايي با اصالته خودش درست بشه و الكي توش دستكاري نشه خوشمزه ميشه.غذا بايد باصبر و حوصله پخته بشه.

من هميشه برنجم رو كته ميكنم و آبكش نميكنم.خ خوش عطر ميشه.وقتي داره ميجوشه تا آبش كشيده بشه يكم پودر زعفرون ميزنم خوش رنگ ميشه.

یه روز خوب میاد

تو رو خدا با يه غذايي مثل قورمه سبزي و كتلت شوخي نكنيد!!!آخه رب گوجه تو قورمه سبزي؟؟؟يا سنگدون مرغ ت ...

عزیزم بعضی چیزا رو جون ندیدیم عجیبن

ولی کسایی ک‌امتحان کردن و تأیید میکنن نشون میده نتیجه خوبه

مثلأ برای قورمه سبزی ی قاشق رب گوجه رنگ‌بهتر و البته نامحسوسی ب غذا میده طعمشم حس نمیشه

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

اره اب میریزم.چ جالب

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

دوستان یه دکتر تغذیه به دوستم ک باردار بوده گفته 

حبوباتت رو ک از قبل خیس کردی با یه خیار بپز تمام نفخش میره 

چون باز هر کار کنی نفخ داره ولی این روش رو دوستم انجام داد عالی بوده 

خیار هیچچچ تاثیری تو طعم حبوبات نداره 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
من میخوام قورمه سبزی با لوبیا چیتی درست کنم که خوشمزه تر شه.خیسش بدم بعد بزارم با گوشت بپزه یا اینکه ...

من همیشه با لوبیا چیتی درست میکنم.اول هم جدا اونو میپزم و یا ساعتآخر اضافه میکنم به خورش

همه هستی من گل پسرمه❤❤خدا رو روزی هزاران بار شکر میکنم بخاطرش❤😘خدای مهربونم خودت حافظ و نگه دار میوه دلم باش...

حبوبات و توفلاکس بریزین و ابجوش بریزید روش نیم پز میشه و نفخشم میره. اگه زیاد باشه که قشنگ میپزه من همیشه همین کارو میکنم

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸

البته دمیم دزست  میکنم شفته میشه🤣