2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218654 بازدید | 1060 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينم كيك من دوستان من هيچ تغييري تو دستور /كيك ساده خانگي/ نميدم فقط يه راز طلايي كه داره اين ...

چ جاااااالب

منطق ان کار چیه

چجوری تاثیر میزاره

🌎دُنیا بِدون شِنیدَن دٖوستـِت دارَم هاتٰ،جٰایِ تَرسٓناکیهٰ💎
هدبند ؟ توی فر میزاری؟! متوجه نشدم عزیزم

بعله عزيزم يه هدبند سر رو خيس ميكنم ميپيچم دور قالب ميذارم فر... نميذاره كيك گنبدي بشه

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
یکی بگع اون هد بند تو فر نمیسوزه؟؟

نع عزيزم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

دوستای گلم‌ من نمیدونم چجوری مرغ(زرشک پلو) رو چجوری میپزید اما من اینطوری درست میکنم.خیلیییی عطرش خوب میشه همه عاشق زرشک پلو با مرغم هستن

اول مرغ رو میندازم تو اب یکم آب پز بشه،بعد مرغو میریزم تو ابکش تا اون اب و کفش بره ،تو تابه روغن زیاد میریزم و مرغارو میریزم توش تا رنگش سرخ بشه،و بعد درمیارم .هویج رو باریک باریک خورد میکنم میریزم تو تابه کمی ک تفت خورد بهش پیازی که رنده درشت زدم اضافه میکنم پیازم ک طلایی شد یه دونه فلفل دلمه ای رو درشت خورد میکنم میریزم رو موادم بعد ۳ حبه سیر از وسط نصف میکنم  و میریزم تا یکم تفت بخوره (خیلی کم)  و همزمان پودر کاری فراوون و پودر فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنم و ادویه هامم ک تفت خورد سه قاشق پر رب رقیق میکنم و میریزم تا تفت بخوره و دراخر یکم  اب اضافه میکنم زیرشم خیلی کم میکنم تا جا بیوفته. عطرش بی نظیره.

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
چ جاااااالب منطق ان کار چیه چجوری تاثیر میزاره

نميدونم

ولي واقعا جادوييه

اینجایی😍

بعلههه😍😍

میشه عکس هدبند رو ببینم که برم مشابهش رو بخرم تا خیالم راحت باشه که نمیسوزه میترسمممم

ندارم عكسشو😆 فردا صب عكسشو ميگيرم برات ريپلاي ميكنم

سلام دوستان میخام سر ماه ب علت اینکه فروشگا ازمون دوره دو سه پلاستیک نون فانتزی بگیرم ولی نمیدونم چجوری نگه دارم ک نرم بمونه تا اخر ماه یا حداقل دو هفته

و اینکه خامه ایی ک از قنادی بگیرم تا چند وقت میمونه تو یخچالم

و اینکه خمیر کلمی از کجا باید بخرم

نخود فرنگی هنوز تو بازار هست ک بگم شوهرم بخره؟اخه من خودم برا خرید نمیرم ممنون از راهنماییتون 

من هر وقت مهمون یهویی دارم و میخوام سریع ژله م بگیرم،ژله رو با یه لیوان و نصف کمتر اب جوش قاطی  میکنم برای بهتر حل شدنش از (روش بنماری ) یا( یه دقیقه میذارم تو مایکروویو)،بعد با خامه مخلوط میکنم.خیلیییی زود میگیره ژله و خیلیم خوب  از تو قالب درمیاد

مادرشوهرم موقع پخت برنج بهش یه قاشق ابلیمو میزنه بعد ابکش میکنه برنجاش هم خیلی سفید میشن هم قد میکشن