بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه عزیزدلم ی زمانی ارزون بود الان گرونه نرو که ضرر میکنی
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
اره عزیز دلم چون من بعد ازدواج اومدم جم زندگی میکنم و عسلویه و کنگان و ده شیخ و لامرد وپارسیان رفتم وقیمت اجناس همه رو چک کردم.مرغدان که بعد از پارسیان هست و ی روستای کوچیکه اجناسش ارزونتر بود نسبت به ده شیخ و نخل تقی و کنگان
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
ارزون تر هست ولي بدون گارانتي و معمولا ماركايي كه شايد تا الان اسمش هم به گوشت نخورده
ولي اگر برند بخواي و ماركهاي خوب قيمتش با جاهاي ديگه تفاوت زيادي نداره(البته برقي)، چيني و اينجور چيزا كه قيمتش مثل شيراز هست حتي شيراز قيمت چيني كمتر از ده شيخ هست
نه عزیزم ولی به ده شیخ و لامرد نزدیک هست.پارسیان استان هرمزگان اگه اشتباه نکنم .