2777
2789
عنوان

خانواده شوهر خيلي مذهبي

| مشاهده متن کامل بحث + 5377 بازدید | 88 پست
پس شمام دقيقاً شرايطت عين من بوده خوش ب حالت الان 😄

من تا وقتز اونجا زندگی میکردن برای ارامش زندگیم مجبور شدم‌چادر سر کنم 

یکم ارایش ک میکردم یا موهام یکم دیده میشد پدر شوهرم با چشاش میخواست منو بخوره دو بارم بهم گفت موهات دیده میشه البته منم جوابشو دادم ولی خیلی ناراحت شدم تا زماتی ک اونجا بودم قبم درد میکرد از بعضی کاراشون 

خونوادهم فامیلام سالی ی بار میومدن من همش میترسیدم ی چی بگن ابروم بره جلو خونوادن چون همه مانتویی بودن 

اه اه یادشون افتادم خدا لعنتشون کنه اینقد اشکم بخاطر این چیزا در اوردن 

حتی میرفت پدر شوهرم ک همه بهش حاجی حاجی میکردن پیش جاریام میگفت موهاش بیرون بوده یا یه لحظه تا دم در چادر سرم نبوده غیبتم میکرد 

بخاطر همین رفتاراشون پسرشون  مجبور شد بیاد شهر من زندگی کنه حالا دارن میسوزن ک پسرشون دور شده ازشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان چادریم و مذهبی  قبل از ازدواج با همسر الانم یه خواستگار داشتم  و خانواده به شدت م ...

دقيقا منم منظورم همينه

من مامانمو از دست دادم ولي مادرم چادري بود هيچوقت آرايش نميكرد خيلي حجابش كامل بود ولي يه جور ديگه بود ... ااينا بد ميگن ، اخلاقشون سرده، خشكن ... منم از همين عذاب ميكشم

وگرنه نه من چادر رو بد ميدونم نه حجاب رو ...

ولي اينا يه جوري رفتار ميكنن به قول شما آدم زده ميشه از همه چي،.،

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

نمیدونم چرا یاد یکی از همسایه هامون افتادم

پسره خانواده به شدت مذهبی... دختره یه دختر امروزی 

بیرون میرفت مث عروسا آرایش میکرد خونه پدر شوهر چادر میپوشید بدون هیچ آرایشی...حداقل تکلیف خودتونو مشخص کنید...پسره امروزی شده بود به خاطر خانومش نمیدونم سر چی بندگان خدا طلاق گرفتن😔😔...هم کفو بودن فرهنگی خیلی مهمه این یک مثال بود خدایی نکرده سوبرداشت نشه😊

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
من تا وقتز اونجا زندگی میکردن برای ارامش زندگیم مجبور شدم‌چادر سر کنم  یکم ارایش ک میکردم یا م ...

چقدر شوهرت كار خوبي كرده...

من فعلا سه ساله تو يه ساختمونم باهاشون

خيلي دلم ميخواد جدا بشم

كلا اخلاقشون يه جوريه ...

😔 حرفم لاک نیست مثلا من بیرون اراستگی بهداست و سادگی ملاکمه داخل خونه خوب لاکم میزنم ارایشم میکنم و ...

ناراحت نشو دوستم 

مشکل اینجاست که بعضی خانومایی که مذهبی هستن مخصوصا در مورد پوشش واقعا به خودشون نمیرسن 

من گاها میبینم حتی موی پشت لبشونم برنمیدارن

هنه ابنجور نیستن ولی خب همیشه خشک و تر باهم میسوزه

استارتر من دقیقا این شرایطو دارم عزیزم خودسانسوری می کنم خودسانسوری من حتی به خیلی چیزایی که او ...

منم 😔😔 چقدر سخته اين شرايط

دقيقا منم منظورم همينه من مامانمو از دست دادم ولي مادرم چادري بود هيچوقت آرايش نميكرد خيلي حجابش كا ...

عزیزم همونا که گفتم رو انجام بده. آدم که همش نمیخواد لج کنه یا دعوا کنه. اگه همسرتو دوس داری پس چیزی ازت کم نمیشه واسه احترام جلو خانوادش رعایت کنی که. نه که ماسک بزنی!!!! فقط یکم رعایت

میدونی چی میگم که

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
اخه ما هم يه اين مدلى داريم يهو عوض شده من اين قدره تعجب ميكنم خونوادشم هيچى نميگن،به روشون نميارن

چی میخوان بگن بالاخره که ازونا جدا میشه زندگی که دوست داره انتخاب میکنه

این نیز میگذرد 
عزیزم همونا که گفتم رو انجام بده. آدم که همش نمیخواد لج کنه یا دعوا کنه. اگه همسرتو دوس داری پس چیزی ...

اوهوم

باهات موافقم

به خاطر شوهرم بايد كوتاه بيام .

دقيقا منم منظورم همينه من مامانمو از دست دادم ولي مادرم چادري بود هيچوقت آرايش نميكرد خيلي حجابش كا ...

روزی ک قرار بود ب م اونجا زندگی کنم از شوهرم پرسیدم بیشتر در مورد حجاب و خوادش بگه شوهرم گفت خونواده ما همه چادرین ولی تو هر جور ک راحتی همینطور باش 

منم ی چادر شیک خریدم و گفتم خب اینطوریه منم اینطوری راحتترم با خواست خودم سر کردم ولی وقتی وارد اونجا شدم دیدم چ خبره اینا ب همه چی ادم کار دارن 

منی ک چادر خودم بدون اجبار سر کردم هفت هشت سالم اونجا سر کردم الان اصلا دوست ندام همچینم کردن ک کاملا زده شم 

وای یاد یه چیزی افتادم

خانواده شوهر منم خیلی مذهبی ان

ماه رمضونا پدرشوهرم هرر روز میاد هی میگه روزه ای روزه ای ؟؟

تا دروغ منو درنیاره ول کن نیست

منم امسال ک ماه رمضون بوود خیالشونو راحت کردم تا میرسیدم خونه مادرشوهرم یکراست میرفتم آب میخوردم تا بفهمن روزه نیستم ...موقع نمازم باززز چشماشون ۴ تا میشد ک چرا ایستادم نماز میخونم ولی جرات نکردن حرفی بزنن

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل