2777
2789
عنوان

خانواده شوهر خيلي مذهبي

| مشاهده متن کامل بحث + 5377 بازدید | 88 پست
موافقم مثلا خانواده شوهر من خیلی شیکن ولی لاک زدن رو خز میدونن و الا میزدن میگن همه کسی شده . نظرات ...

😔 حرفم لاک نیست مثلا من بیرون اراستگی بهداست و سادگی ملاکمه داخل خونه خوب لاکم میزنم ارایشم میکنم ولی اینکه بیرون اینطوریم بعد میگن ما میرسیم ب خودمون و ....خیلی دلم میگیره انگار ما نمیرسیم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین حال شما بهم دست داد.چرا فکر میکنند مذهبیا آدمای کثیف و پلشتی هستند؟که اصلا ظاهر براشون مهم ...

من در مورد خانواده همسر خودم صحبت كردم و ويژگي هاي اونا رو گفتم نه آدماي  مذهبي ديگه ...

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

😔 حرفم لاک نیست مثلا من بیرون اراستگی بهداست و سادگی ملاکمه داخل خونه خوب لاکم میزنم ارایشم میکنم و ...

الان که چادری ها خیلی شیکن منظور استارتر شیک بودن از دید خودش بود مثلا خود من شال های رنگی ساده که خیلی از مانتوییی ها میپوشن دوس ندارم و روسری ابریشم میپسندم و از نظر من اون شال ها ادم رو نامرتب نشون میده ولی این نظر منه نه جامعه

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
😔 حرفم لاک نیست مثلا من بیرون اراستگی بهداست و سادگی ملاکمه داخل خونه خوب لاکم میزنم ارایشم میکنم و ...

دوست عزيز من قضاوتي در مورد شما و ساير آدمايي كه چادري هستن يا بيرون آرايش ندارن و ... نكردم

تو مقام قضاوت هم نيستم

من فقط در مورد ويژگي هاي خانواده همسرم صحبت كردم. من دوست خودم چادري بود آرايش نداشت اما اصلا خشك نبود

بهترين دوستم بود با اينكه شايد تو ظاهر يه تفاوتهايي داشتيم

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

من در مورد خانواده همسر خودم صحبت كردم و ويژگي هاي اونا رو گفتم نه آدماي  مذهبي ديگه ...

مهم اينه شوهرت مثل خودته افكارش همين كافيه اگه خيلي معذبي سعي كن محدود كني رفت وامدتو

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
دوست عزيز من قضاوتي در مورد شما و ساير آدمايي كه چادري هستن يا بيرون آرايش ندارن و ... نكردم تو مقا ...

حالا تا از تاپيك زدن پشيمونت نكنن ول نميكنن كه  

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

من نه مذهبيم نه رعايت ميكنم هر جور راحتم رفتار ميكنم 

ولي يه دوست داشتم تو باشگاه دختره سيكس پك چه لباسهاي سكسي خشگلي ميپوشيد هميشه هم نيم تنه

موهاش تا كمرش رفت امبره كرد قشنگتر شد

اولين بار كه من زودتر رسيدم باشگاه وقتي اومد جا خوردم 

با چادر و دستكش و مقنعه🤪🤪🤪

وقتي بهش گفتم خنذيد گفت وا خب بيرون چادريم دليل نميشه بخودم نرسم

عكس شوهرشم نشون داد خيلييييي خوب بود

ماشاالله خدا برا هم خفظشون كنه🙏🙏😍😍😍

دوست عزيز من قضاوتي در مورد شما و ساير آدمايي كه چادري هستن يا بيرون آرايش ندارن و ... نكردم تو مقا ...

آره این اصطلاح رسیدن و ....خیلی بکار میره آدم یه جوری میشه و الا منم قصد جسارت ب شما نداشتم