2777
2789

سرکار یه همکار دارم که مدام با حرفاش اذیتم میکنه چن وقته همش گیر داده به سن دو سال از من بزرگتر  ولی همش سنشو کمتر میگه همش میگه شما صورتت جا افتادس همش میگه آرایش داری مثلا دیروز میگه من مهر ماه میشه ۲۸ سالم از شما کوچولو ترم در حالی پرونده مدارکش تو کشو میزمه مهر ماه میشه سی سالش و چن روز یکبار این حرفو تکرار میکنه من سن کسی برام مهم نیست به نظر من ادم تو هر سنی باشه قشنگه ولی این خانم همش رو من مانور میده نمیدونم چی جوابشو بدم که دلم خنک شه معمولا هیچی نمیگم تو دلم میخندم میگم چقد با دروغاش خوشه اعتماد به نفسش پایینه ولی چن روزه دیگه خیلی میره رو اعصابم میخوام یه جوری جواب بدم دلم خنک شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم فکر کنم ریاضیو شما پاس نکردی نه؟

اخه طبق تاریخ تولدتت ک من دیدم الان ۳۰ سالت میشه 

نه ۲۸ 

با انگشت بشمار شما ک بلد نیستی

دهنی حساب نکن

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

برای تولدش یه کیک خیلی کوچیک بگیر با شمع 30 اگه چیزی گفت بکو تو مدارکت تاریخ تولدتو دیدم عزیزم حالا ...

تو این فکرم هستم دوس ندارم حال کسیو بگیرم یا کسیو اذیت کنم ولی این خانم همش خودش میاد سراغ من شاید هفت مهر اینم عملی کنم یه قنادیم دقیقا کنار محل کارمه

حسودی‌تو میکنه

من هیچ موقعه دوس ندارم حال کسیو بدم کنم همیشم تو زندگیم احترام همرو نگاه میدارم ولی نمیدونم این خانم چرا این مدلیه نه باهاش دعوایی داشتم نه بحثی ولی همش دوس داره منو تخریب کنه