2777
2789
عنوان

حس میکنم برادر همسرم در خطر انحراف تو سن کم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 80 پست
من كاملاحس انسان دوستي ودلسوزيتو درك وتحسين ميكنم اماالان يه عده بيكارميان ميگن چيكارش داري زندگي خو ...

اره واقعا منم درک میکنم چون خودم خیلی از این کارا کردم 

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض معذرت شدیدا در اشتباهید اگه کتک از دستتون در رفت طرف آسیب دبد چی اگه رفت شکایت کرد چی؟ بهتره یه تحقیق درست درمون کنید به برادرشوهرت هم روی خوش نشون بدبد که اگه میخوای ازدواج کنی مشکلی نداره. ببینیم کیه خواستگاری بریم و از این حرفا . حالا یا بین مسیر پشیمون میشه یا شاید تو تحقیق متوجه شدین بد نیست خانمه و برادر شوهرت هم عاقبت به خیر شد. برای یکی از اشنایان ما این مسیله پیش اومد و اتفاقا اخرش فهمیدن خانمه خیلی هم خوبه الان هم شده گل عروسای اون خانم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

استارررررررررتر یه راهکار خوب قرص خواب بده برادر شوهرت و گوشیشو چک کنید تا بیدار شه خیلی طول میکشه برین سر قرار اگه رمزشو بلد نیستین ببرین گوشی فروشی درستش کنه فقط قرص با دوز بالا بده بهش

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  

وای یاد فیلم پدرخوانده افتادم 😆 برنامه ت خیلی دون کارلئونه ایه! یکمی خشانتش رو کم کن! 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
استارررررررررتر یه راهکار خوب قرص خواب بده برادر شوهرت و گوشیشو چک کنید تا بیدار شه خیلی طول میکشه ب ...

گوشیشو اینجوری هک کردیم متوجه شد حواسشو بیشتر جمع کرد