2777
2789
عنوان

بردارم بخاطرمن کشته شد

| مشاهده متن کامل بحث + 8072 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم شاید بگید داستانه بجید دروغه کاملا حق میدم چون خود منم تا یه مدت نمیتونستم قبول کنم این همه حرفو این همه دردو 

فقط میخوام بدونید من قرارنیست چیزی گیرم بیاد از بقول بعضی دوستان داستان سرایی کردن من ۵ماه میام نی نی سایت داستان زندگی خیلیارو میخونمامشب ننیدونم چرا عضو شدم یه چیز دیگه هم بگم که مادرم غسباب مشی داشتن الان خوردو خسته اومدم دارم تایپ میکنم چراشونمیدونم 

خلاصه گفت پری و سجاد بامنو پارسا ناتنین 

گفت همسر اول مادرم ماشین سنگین داشته و خیلی مرد خوبی بوده اما دوستاش توجاده معتادش کرده بودن 

بعد اعتیادشم خیلی داغون شده بوده خیلی هم میگفت مادرمو اذیت میکرده تااینکه توافقی جدا میشن 

اون زمانم سجادو پری بچه بودن مادرمنم تو روستا پشت اخت جمشید زندگی میکردن که خیلی مردمش فضولن

اصلا هنگ کردم گفتم مگه سجاد فوت شده فقط اه کشید ساکت شد زل زد به فرش یجورایی انگارمیخواست یه چیزای ...

عزیزم خیلی تند مینویسی تازه اه کشید ساکت شد زل زد به فرشم مینویسی خب برو سر اصل مطلب😊

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂

اسارتر بگو دیگه میخوایم بخوابیم😪 به قول دوستان خب😁

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
عزیزم خیلی تند مینویسی تازه اه کشید ساکت شد زل زد به فرشم مینویسی خب برو سر اصل مطلب😊

😂😂😂😂😂😂

من به فرش که زل میزنم باید دیگه با جرثقیل بکشنم بالا نگاهمو😖

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.
منم اومدم خب خب کنم  شاید مال من جواب بده و وپریده تند تر بنویسه.

😂😂😂😂

خدایی نیرو کمکی که اوردم سرعتش رفت بالا😂😂

یکم بهش استرس وارد کنید هول بشه خلاصش کنه😂😂😂😂

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.