2777
2789
عنوان

بردارم بخاطرمن کشته شد

| مشاهده متن کامل بحث + 8072 بازدید | 177 پست
😂😂😂😂😂😂 من به فرش که زل میزنم باید دیگه با جرثقیل بکشنم بالا نگاهمو😖

اره اره منم😂

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂

میگفت مادرم یه خاله داشته که اهواز زندگی میکردن بعد یکسال از جدایی مادرم میان مرودشت مرودشت سرسبزه اهوازم میگفت هواگرم اینا میان که حالو هواشون عوض شه

یه پسرم داشتن که ازمادرپگاه فکر کنم گفت ۸ماه کوچیکتربوده 

یادم نیست دقیق گفت دانشجوبوده یاکارمند دانشگاه

خلاصه میان یه مدتم میمونم ولی بعد رفتنشون کلی حرف واسه مادرش تو روستا درمیارن

ولی عید همون سال پسره میاد خواستگاری اینام قبول میکنن 

مادرشیوا همین الانشم واقعا خوشکله

حالا خیر ندیده واسه چی اومده بوده خواستگاری نمیدونم

خلاصه ازدواج میکنن 

از مرودشت میرن اهواز

بر حسب گفته پگاه هوای سجادو پریم داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچاه بابات مجاست😨😨😨🤐🤐🤐🤐😂😂😂😂ببخشید خندم گرفت به اشتباه تایپیت

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
میگفت مادرم یه خاله داشته که اهواز زندگی میکردن بعد یکسال از جدایی مادرم میان مرودشت مرودشت سرسبزه ا ...

بالاخره شیوا یا پگاه

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
مگه میذاره ؟ 😖😖😖😖 استارتر آبرومو بردی😖 واسه کی ریش گرو گذاشتم من آخه!!؟؟!! 😖😖😒😒😒😖😒😒

شما بودی گفتی بیاین‌ ببین اومدم‌ نه با ی بچه تو شکم این همه‌راه اومدم‌ حالا ببین خخخخخ

ولی اینارو مادرخود پگاه گفت بهم بعدها که فهمید من درجریان همه چیم

میگفت اوایل خوب بودن اما بخاطر ازدواج اولمو بچه هاخیلی سرکوفت میزدن

میگفت زنانی که واسه دوقلوهاحامله شدم غوغایی بپاشد میگفت که شوهرم تصمیم داشته بازدرس بخونه ومدام زن دوستاشو به رخم میکشید اذیتم میکرد

میگفت ساختم خیلی صبر کردم درست شه نشد که نشد کم کم میگفت پای خانواده ها هم اومد وسط خبرم میگفت به گوشم میرسید که خانواده شوهر اولم میگفت دیدین خدا جوابشو داد