2777
2789
عنوان

اضافه وزن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیگه شروع میکنم، قرار شد بعد سه ماهگی کلاس ورزشای بارداری برم، امیدوارم دیگه اضافه نکنم

ورزشای بارداری شما رو لاغر نمیکنه فقط یه جور امادگی برای زایمان و تنفس خوب و جلوگیری از یبوست و سوزش سر معده ایناس...شما غذاهای پرکالری و مصنوعی نخور. من خودم الان تو هفت ماهم تقریبا ۷ کیلو اضافه کردم...

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
دوقلوعه شکمو کمرم داره میترکه

الهی خدا حفظشون کنه و ب سلامتی فارغ شی 

منم دوقولو دوس دالم 

ببخشید ژنشو داشتین یا دارو؟

اشکالی نداره اون طوری بهتر از اضافه وزنه 

اگه زیاد اضافه کنی استراحت مطلق میشی که اونم خیلی سخته

تو رویای واقعی زندگیمی    
من ماهه هفتم، دو کیلو‌ و نیم کم کردم اون اولا، الان کلا دو کیلو زیاد شدم. فکر کنم برای ماهه اول ۲ کی ...

اصلا ویار ندارم مشکلم این   ولی شیرینی جات نمیخورم، یه وعده صبحونه میخورم شامل یه تخم مرغ یا یه کاسه کوچیک حبوبات و یه لیوان شیر

میان وعده هم سیب و 10 تا دونه مغز

ناهار هم معمولی میخورم، از ناهار تا شام هم با ضعف شدید فقط میوه میخورم، شام هم بخاطر نفخ شدید ساعت 7 سبک میخورم که خوابم ببره ساعت 10 یه لیوان شیر. نمیدونم چرا اینقد اضافه کردم شاید بخاطر کم تحرکیم باشه 

هر کجا هستم باشم ، آسمان  مال من است   
ورزشای بارداری شما رو لاغر نمیکنه فقط یه جور امادگی برای زایمان و تنفس خوب و جلوگیری از یبوست و سوزش ...

خیلیم خوب میشه بگین چیا میخورین

اصلا ویار ندارم مشکلم این     ولی شیرینی جات نمیخورم، یه وعده صبحونه میخورم شامل یه تخم مر ...

منم اونقدر تحرک ندارم بعضی وقتا یه پیاده روی کوچیک میرم، زیاد هم اصلا نمیخوری بنظرم، تغذیت هم متناسبه، کمتر از این هم بخوری تو بارداری خوب نیست. حالا شاید اولش اینجوری شده بعدا وزنت ثابت بشه

منم اونقدر تحرک ندارم بعضی وقتا یه پیاده روی کوچیک میرم، زیاد هم اصلا نمیخوری بنظرم، تغذیت هم متناسب ...

امیدوارم

حالا چون دیروز جلسه اولم بود رفتم دکتر گفت من از ماه بعد وزنت برام مهم اینکه تو خونه خودت چک کردی مهم نیست  خدا کنه یه بارداری لذت بخش داشته باشیم

امیدوارم حالا چون دیروز جلسه اولم بود رفتم دکتر گفت من از ماه بعد وزنت برام مهم اینکه تو خونه خودت ...

پس وزنتو خودت چک کردی، ترازو بعضی موقع ها اشتباه هم نشون میده، مهم اونیه که دکترت میگیره. بعضی وقتا نفخ داری، یا غذا خوردی وزن زیاد نشون میده. نگران نباش ایشالا بارداریه راحت و خوبی داشته باشی عزیزم

خیلیم خوب میشه بگین چیا میخورین

برنامه روزانم: 

صبحانه پنیر گردو خرما گاهی کره مربا یا تخم مرغ

قبل ظهر یکم میوه

ناهار هم معمولا هر چی پیش اومد ولی گوشت و مرغ بیشتر

عصر چایی خرما و یکم بادوم گاهی تخمه گاهی ذرت

غروب دوباره میوه اب میوه

شام 

بعد شام معمولا بستنی

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود