مى خواستم بگم قدر مادرهاتون را بدونيد
من عاشق مادرم هستم در هر شرايطى كنارم بود و هست❤️
الان كه اين متن را دارم مى نويسم به جان عزيز خودش اشك و بغضم گرفته
هر هفته به ديدنش مى رفتم اما به خاطر سيكل ivfهر روز بايد امپول بزنم اين هفته نرفتم😭
مادر ناراحتى قلبى داره به خاطر پوكى استخوان و ارتروز و واريس پاها ،دستهايش و پاركينسونى كه داره خيلى مى خوره زمين خوب نمى تونه راه بره حتى با عصى ، لرزش دست هم داره😞
يعنى هر سريع بخواد شماره من را بگيره بارها اشتباهى دستش مى خوره به شماره اى ديگه دوباره از اول سعى مى كنه اما با اين حال هر روز به من زنگ مى زنه قبل از اينكه من زنگ بزنم راستى صداى مادر بهترين ترانه دنياست مست عشق خودش و پر از انژرى خوب همراه اش هست ♥️
هر وقت خونه زنگ مى زنم خيلى طولانى نگه مى دارم چون خيلى سخته راه بره تلفن در ش ا ر ژ باشه ورداره ،قرار شنبه بياد اما انگار اين هفته از من دنيايى را گرفتند😞
مادرها عشق اند قدرشون را بدونيد اگر نزديكتون هستند زود به زود سربزنيد هر وقت رفتيد براى حتى دقيقه هاى دستهاى پر مهرشون را بگيريد صورت نازشون را ببوسيد خجالت نكشيد هر چه سن اين فرشتها بالاتر مى ره لطيف تر مى شن و زود رنج تر
مراقب باشيم كه از ما رنجشى به دل نگيرند🙏
حرف اخر اين فرشته ها را پرستش كنيم چون از اينها فقط يك دونه هست و تكرار نشدنين دوستان 🙏❤️🌟 هر كى اين متن را مى خونه براى سلامتى مادر خودش يك صلوات بفرسته و لايك كنه ،ببينيم در اخر چقدر عاشق مادر اينجا هست ❤️انشالله كه هميشه سالم و تندرست باشند 🙏.