2777
2789
عنوان

عشق من ❤️❤️❤️

254 بازدید | 15 پست

مى خواستم بگم قدر مادرهاتون را بدونيد 

من عاشق مادرم هستم در هر شرايطى كنارم بود و هست❤️ 

الان كه اين متن را دارم مى نويسم به جان عزيز خودش اشك و بغضم گرفته

هر هفته به ديدنش مى رفتم اما به خاطر سيكل ivfهر روز بايد امپول بزنم اين هفته نرفتم😭 

مادر ناراحتى قلبى داره به خاطر پوكى  استخوان و ارتروز و واريس پاها ،دستهايش و پاركينسونى كه  داره خيلى مى خوره زمين خوب نمى تونه راه بره حتى با عصى ، لرزش دست  هم داره😞 

يعنى هر سريع بخواد شماره من را بگيره بارها اشتباهى دستش مى خوره به شماره اى ديگه دوباره از اول سعى مى كنه اما با اين حال هر روز به من زنگ مى زنه قبل از اينكه من زنگ بزنم راستى صداى مادر بهترين ترانه دنياست مست عشق خودش و پر از انژرى خوب همراه اش هست ♥️  

هر وقت خونه زنگ مى زنم خيلى طولانى نگه مى دارم چون خيلى سخته راه بره تلفن در ش ا ر ژ باشه ورداره  ،قرار شنبه بياد اما انگار اين هفته از من دنيايى را گرفتند😞 

مادرها عشق اند قدرشون را بدونيد اگر نزديكتون هستند زود به زود سربزنيد هر وقت رفتيد براى حتى دقيقه هاى دستهاى پر مهرشون را بگيريد صورت نازشون را ببوسيد خجالت نكشيد هر چه سن اين فرشتها بالاتر مى ره لطيف تر مى شن و زود رنج تر 

مراقب باشيم كه از ما رنجشى به دل نگيرند🙏 

حرف اخر اين فرشته ها را پرستش كنيم چون از اينها فقط يك دونه هست و تكرار نشدنين دوستان 🙏❤️🌟 هر كى اين متن را مى خونه براى سلامتى مادر خودش يك صلوات بفرسته  و لايك كنه ،ببينيم در اخر چقدر عاشق مادر اينجا هست ❤️انشالله كه هميشه سالم و تندرست باشند 🙏.

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

خدا بهتون بچه سالم و صالحی بده 

ک بهتر از خودتون 

قدر شناس محبت هاتون باشه

خدا حفظتون کنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک عزیزم.بابت متنت.منم عاشق و دیوانه مادر و پدرم هستم.اگه یک روز نبینمشون دیوونه میشم.خدا مادرمو حفظ کنه که تو همه شرایط سخت تنهام نذاشت و همیشه مثل کوه پشتم بود.ایشالاه که منم بتونم مادر خوب و لایقی برای بچه هام باشم.من هر کاری کنم بازم نمیتونم زحماتشون رو جبران کنم.

خوشبحالتون...مادر من که چندین ساله فوت شده ...تو جوانی .هر سال میگم سال دیگه آتش نبودنش کمتر میشه...ولی هر سال بیشتر از قبل .....نبودنش میسوزونتم.مخصوصا وقتی تو شرایط خاص هستم

مثل مریضی...انگار بی کس و کارم....یا وقت زایمان که همه مادرها مثل پروانه به دخترشون میرسن.....من تنها فقط غبطه میخورم.خیلی درد داره....خیلیییییی

خدایا شکرت...
خوشبحالتون...مادر من که چندین ساله فوت شده ...تو جوانی .هر سال میگم سال دیگه آتش نبودنش کمتر میشه... ...

خدا مادر عزیزتو رحمت کنه.واقعا بی مادری خیلی سخته.خیلی برات ناراحت شدم.واقعا موقع زایمان آدم ب مادرش خیلی محتاجه.ایشالاه که زایمان راحتی داشته باشی عزیزم.

[QUOTE=65091878]لایک عزیزم.بابت متنت.منم عاشق و دیوانه مادر و پدرم هستم.اگه یک روز نبینمشون دیوونه میشم.خدا مادرمو ح ...[/QUOTE]

پرودگار بزرگ مادر و پدر عزيزت را حفظ كند 

صد در صد انشالله بهترين مادر و فرزند باشى عزيزم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
خوشبحالتون...مادر من که چندین ساله فوت شده ...تو جوانی .هر سال میگم سال دیگه آتش نبودنش کمتر میشه... ...

خدا بيامورزه عزيز دلم 

گاهى با خودم تصور مى كنم نبود مادرم را دور از جون اش باشه 

حس هيچى و ديوانگى بهم دست مى ده 

پرودگار بزرگ بهت صبر و ارامش بده 

خيلى سخته 🙏

خدايا شكرت ❤️🙏🏻