2777
2789
عنوان

واقعا چرا جاری انقد موجود بیخودیه؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 61 پست

خیلی حسودن همش رقابت میکنن،جاری من اصلا بچه نمیخواست تا من باردارشدم اونم باردار شد

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واقعا اینقدر خانواده شوهراتون براتون اهمیت داره 🧐🧐🧐

چون اگه به خانواده شوهر احترام گذاشته نشه زندگی ازهم میپاشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

منم جاریم خیلی حسوده و اصلا نمیشه پیشش حرف زد صد برابر میکنه و همه جا پخش میکنه

البته بعد ۸ سال بهتر شده چون شوهرم داداش خودشو برده سر کار دیگه خیلیییی بهم احترام‌میزاره خیلی بهتر شد اوضاع😊😊

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

جاری بزرگه من خیلی خوبه. مثل یه دوست صمیمی و دلسوزه. ۷ ساله با هم هستیم هر روز هم با هم تلفنی صحبت میکنیم شاید روزی دو بار!!!تو بارداری هام مثل خواهر منو جمع و جور کرد و هوام رو داشت. خدا پدرش رو نگه داره

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

ندارم😎

نه خواهر شوهر 

نه جاري

فعلا تك عروسم ولي در آينده دوتا جاري نصيبم ميشه

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
جاری بزرگه من خیلی خوبه. مثل یه دوست صمیمی و دلسوزه. ۷ ساله با هم هستیم هر روز هم با هم تلفنی صحبت م ...

وای چه خوب چه شانسی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
دو ساعت داشتم به حرفت فک می کردم     خب همه اینایی که جاری دارن خودشون جاری هستن دیگه&nbs ...

خوب دیگه نقش متقابله پس تایید کنم خودزنیه اما جاریه من خوبه مشکلی نداریم با هم شکر خدا

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری