2777
2789
عنوان

واقعا چرا جاری انقد موجود بیخودیه؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 61 پست
چون اگه به خانواده شوهر احترام گذاشته نشه زندگی ازهم میپاشه 

خوب اینجا همش مینالن از خانواده شوهر به نظر من اصلا حتی فکرم نباید بهشون کرد

خدایا همه را عاقبت به خیر کن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بعضی از جاری ها عجیب غریب ان جاری بزرگه که فقط اهل غیبت که من از این کارش متنفرم جاری کوچکم که تازه ازدواج کرده خیلی از وسایلاشو از من تقلید کرده خریده من دیگه این وسایلای خودمو میبینم حالم به هم میخوره دلزده شدم آخه یعنی چی تقلید کردن انقدر بدم میاد از آدمایی که تقلید میکنن.

چون اگه به خانواده شوهر احترام گذاشته نشه زندگی ازهم میپاشه 

نخیر اصلا هم اینجور نیست باید مثله آیینه با خانواده شوهر بود دقیقا عین خودشون رفتار کنی نکه بهت بی احترامی کنن ولی یه طرفه احترام بزاری 

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
وای چه خوب چه شانسی

اره پدر مادرش مشهد هستن و هیچ کسی رو تهران نداره و خیلی به هم وابسته شدیم. مهربونه و دلسوز. با اینکه کمر درد داره و دوتا بچه که یکیش عقد کرده هست یه روزایی زنگ میزنه دخترم رو از صبح تا شب میبره پیش خودشون نگه میداره که من با پسر کوچولوم تنها باشم و یه نفسی تازه کنم. میگه مدیونی بچه ها ازیتت کنن ولی نیاری اینجا بزاریشون!!اختلاف سنی نزدیک ۱۴ سال هم داریم ولی خوبه

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
واقعاااااا چرا  منم نمی دونم آفتاب از کدوم ور دراومده جاری جانم امروز اومد خونمون دعوتمون کرد ...

یکساله جاریم ازدواج کرده از نامزدی تا این یکسال می تونم بگم حداقل سی بار برای مهمونی اومده خونمون

مارو کلا یکبار دعوت کرده اون هم بخاطر کار همسرم یک رسیدیم سه برگشتیم برای ناهار رفتیم!

حتی برای عید هم دعوتمون نکرد اما خودش از عید تاحالا سه بار اومده

چند روز پیشا میدونه ما با خواهرشوهرم قطع رابطه ایم هرجا اون باشه ما نمیریم 

با هم دعوتمون کرده

ماهم نرفتیم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اره پدر مادرش مشهد هستن و هیچ کسی رو تهران نداره و خیلی به هم وابسته شدیم. مهربونه و دلسوز. با اینکه ...

جاری کوچیکم دقیقا نقطه مقابلشه!!!اصلا با هم خوب نیستیم و رابطه نداریم. تو بارداری تا ۴ ماهگی که ویار داشتم هر شب میرفتم خونشون و ناهار فردا رو هم بهم میداد!!مدیونم میکرد که هر شب برم یه روزایی هم میومد کار های خونمون رو میکرد و غذا میزاشت و میرفت

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
خوب اینجا همش مینالن از خانواده شوهر به نظر من اصلا حتی فکرم نباید بهشون کرد

😙🤗

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
یکساله جاریم ازدواج کرده از نامزدی تا این یکسال می تونم بگم حداقل سی بار برای مهمونی اومده خونمون م ...

نه ما اصلا دوست نداره رفت اومد رو من با مادرشوهرم جایی میرم نمی آد فقط دوست داره با خانواده خودش باشه

بهتر که نباشدش چون یه چیزایی میگه که مخ آدم سوت میکشه