2777
2789
عنوان

دیروز تولدم بود😔😍

849 بازدید | 55 پست

سلام دوستای خوبم

دیروز تولدم بود. رفتم تو 29 سال. 

تازه یک ماهه که برای بار دوم جنینمو از دست دادم😔 اولین تولد غمگین عمرم بود☹️

ولی به خاطر خانواده ام دارم سعی میکنم خوشحال بشم دوباره، دوباره سرپا بشم. 💪💪

دیشب شب خیلی خوبی بود. باعث شد واسه چند ساعتم شده غممو فراموش کنم. 

خانواده ام کلی کادوهای خوشگل برام گرفتن. مخصوصا شوهرم😍😍😍😍

اگه دوست داشتین چندتا از کادوها رو عکسشد میزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برات دعا میکنم و از خدا میخوام ک انشالله زود زود خدا یه نی نی سالم تو دلت بزاره و انشالله سالم ب دنیا بیاد و کلییییییی خوشحال شی عزیزکم😍👼

میشہ برای سلامتے یکنـفر ک سرطان گرفته صلوات بفرستین❤😢

مبارک باشه تولدت انشاءالله زود زود هم مامان بشی  

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

تفلده عیده شما مبارک🌼🌼🌼

بخاطر خودت هم باید سرپا بشی عزیزم، زندگی ادامه داره. استرس و ناراحتی رو از خودت دور کن و در کنار دیگر جریان‌های زندگیت تحت درمان هم باش برای این موضوع.

نی نی آینده ی مامان قوی و سرحال و شاداب میخواد

انشاالله سال دیگه نی نی به بغل جشن بگیرید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚