2777
2789
عنوان

دیروز تولدم بود😔😍

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 55 پست

خانمای ایرانی بیاید دسته جمعی برای باردار شدن کسایی که بچه میخوان برای سلامتی بچه هامون برای خوشی زندگی هامون برای رزق و روزی و برکت کسب کار شوهرامون برای سلامتی خانواده هامون دعا کنیم پاکسازی کنیم 

من چند وقت دیگه یه گروه تلگرامی تشکیل میدم مخصوص شکر گزاری و دعو دسته جمعی هر کی میخواد بگه عضوش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هیچ کس از این به بعد نگو دوباره ناراحت شدم سر حامله نشدنم مدام بگو زود زود یه بچه سالم صالح خوشگل نابغه عالی هدیه اسمونی زندگیم میشه .مدام از خدا بابت داشتنش شکر کن مدام از فرزندت بابت اومدنش به زندگیت تشکر کن.فرزندان ما الانم وجود دارن فقط وارد کالبد جسم نشدن

من خودم مدام با بچه ام که هنوز حامله هم نشدم حرف میزنم میرم جلو ویترین لباس بچگونه کلی ذوق میکنم که اینو براش میخرم اینو میخرم کلی شبانه روز بابت اومدنش به زندگیم شکر میکنم مدام زایمان راحتمو تجسم میکنم حتی بعضی شبا خوابشو میبینم اسمشم یهو یه شب اومد رو زبونم

پسرم مهیار نیومده کلی دوست دارم

عزیزم مبارک باشه انشالا شادی سهم همیشگی ات از زندگی باشه 

منم پارسال تو تولدم بچم سقط شد دقیقا شب تولدم سقط شد با درد شدید و به جای خندیدن درد میکشیدم و گریه  شوهرم برنامه داشته سورپریازم کنه به همه گفته بود یواشکی بیان اما اینطور که شد زنگ زد نیاین من هم جلوش روی یه مبل درد میکشیدم و اشک میریختم 

فردا شبشم که ملت اومدن برای تولدم زنگم مث گچ بود الکی خندیدم همه شاد باشن اما جسما داغون بودم تو عکسا قشنگ معلومه چقد درد میکشم اما خب همین که عزیزانم رو تو اون لحظات داشتم بهترین بود بقیش دست خداس

خدایا بهترین فرزندان روقسمتتمون کن.خدایا بابت فرزندای خوبمون شکر گزارت هستیم قول میدیم به بهترین نحوه تربیتشون کنیم با بهترین باورها.با باور اینکه زندگی سراسر لذت وشادیه