2777
2789
عنوان

دیروز تولدم بود😔😍

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 55 پست

استارتر عزیز تولدت مبارک عزیزم. 😚دست همسرت و خانواده خیلی درد نکنه. آخییی چه باحال که همسرت ازین جینگول پینکولیا میخره برات. شادی و خوشبختیتون مستدام. ان شاءالله دوباره نی نی دار بشی. سعی کن حالت رو خوب کنی. سخته ولی اول بخاطر خودت 

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما بنده های خدا هستیم از حکمت کاراش خبر نداریم 

مدام خدا رو شکر کن و مدام بچه سالم از خدا بخواه

عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت نیست فقط یه سوال تو بارداری دومت چقدر میترسی اتفاق بار اول برات تکرار بشه

استارتر عزیز تولدت مبارک عزیزم. 😚دست همسرت و خانواده خیلی درد نکنه. آخییی چه باحال که همسرت ازین جی ...

خیلی ممنون

آره یه وقتایی هم از این چیزا برام میخره میدونه چقدر دوست دارم. ولی گیره مو رو نمیتونم استفاده کنم چون موهام کوتاهه😔

الان نسبت به یک ماه پیش خیلی بهترم. 

آخر این ماه نوبت دکتر طب سنتی دارم برای باردار شدن

مبارکت باشه ان شاالله با دل خوش الهی خنده و شادی مهمون همیشگی خونه ات باشه بچسبه به زندگیت و دایمی بشه تو خونتون 

الهی یه عالمه تولد فرزندتو سال های دیگه جشن بگیری 

الهی خنده بشه دوست جون جونیت

دوستان از خوشی های همدیگه لذت ببرید دسته جمعی واسه خوشی کل مردم ایران کل مردم دنیا دعا کنید

خیلی ممنون آره یه وقتایی هم از این چیزا برام میخره میدونه چقدر دوست دارم. ولی گیره مو رو نمیتونم اس ...

ان شاءالله عزیزم. برات بهترینها رو ارزو دارم. سعی کن استرس رو از خودت دور کنی

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش
منم چند روز پیش تولدم بود مثل شما 29سالمم هست ولی برام هیچ شادی نداشت یک سال دیگه هم گذشت و من همچنا ...

نوبت من و تو هم میشه شک نکن

میدونم جقدر سخته چون خودم دوبار طعم تلخ سقطو تو دو سال چشیدم

ولی ناامید نشو دوستم