2777
2789
عنوان

داستان من و رفتن به گرجستان با٤٥٠ دلار

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 86 پست
من ازونم ميترسيدم بخدا تو بانك هي گفتن قطع ميشه منم ترسيذم  و نگرفتم ازاد خريدم 😞

راستی اونجا یه هم وطن محترم حسابی سرکیسه مون میکرد ماهم اعتماد کرده بودیم ولی فرداش که خودمون رفتیم دور بزنیم متوجه شدیم مردمشون خیلی با انصافن و هیچی گرون نیست هواست باشه گلم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اونجا یه هم وطن محترم حسابی سرکیسه مون میکرد ماهم اعتماد کرده بودیم ولی فرداش که خودمون رفتیم ...

خيلي خوب راهنماييم كردي خيلي ماهي

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷
منو نميتونن سركيسه كنن چيزي براي از دست ع۶دادن ندارم🤣no money

اعتماد نکن فقط همین عزیزم.ولی هتل که هستی راحتی عزیزم.خیلی ها بلد بودن اونجا با مترو میگشتن همه جا هم سر میزدن ولی شوهر من حوصله نداشت فقط با تاکسی بودیم.

خيلي خوب راهنماييم كردي خيلي ماهي

راستی کافه هاش خیلی خوشگلن خیلی ببینی متوجه میشی تو خیابون شاریدن.حتی اگه نخواستی سرویس بگیری و پولت هم نمیرسید اجازه میدن بری عکس بگیری.رقص گرجی ۵شنبه س ۷و نیم اول خیابون شاریدن یه کافه که پله میخوره تا پایین شروع میشه خیلی نازه دیدنش رایگانه.

آخی.خوش به حالتون.خدابهتون بیشتر بده.

من مامانم اینا یه شهر دیگه ان.از بی پولی فقط سالی۲بار میتونم برم دیدنشون اونم با اتوبوس.

اوناهم پیرن نمیتونن بیان.

دلتنگشون شدم.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ارمنستان غذاهاش خوشمزس اما من بورک و سوردوق ترکیه وحشتناک دوست داشتم  قرقیزستانم با شوهرم رفتیم ...

بورک زیاد خوشمزه نیس من عاشق مک دونالدم با هیچ غذایی عوضش نمیکنم

آخی.خوش به حالتون.خدابهتون بیشتر بده. من مامانم اینا یه شهر دیگه ان.از بی پولی فقط سالی۲بار میتونم ...

اینجوری بیشتر میچسبه دیدنشون عزیزم

ی نفر میتونه تو ی جای خیلی معمولی هم خوش باشه ی نفر تو بهترین هتل و بهترین کشور با بهترین امکانات ارزو مرگ داره